Tilbud på gensløjfning af olietank.

Jeg kunne godt tænke mig et tilbud på gensløjfning af min olietank. Adressen er i Charlottenlund.

Venlig hilsen

Christian, Charlottenlund

Andre har spurgt om:

Tankscreening af olietank.

Jeg har et hus, som jeg nok vil til at sælge og der står på BBR, at der er en nedgravet olietank. Så jeg vil gerne have et tilbud på hvad det koster, at få lavet sådan en olietank søgning? Adressen er i Skive. Venlig hilsen Ole, Skive

Pris på sløjfning af olietank.

Vi har en gammel fyrolietank (underjordisk under flisebelagt kørebane), som Københavns kommune ønsker sløjfet. Tanken menes at være på ca. 4 m3 og der står 90 cm olie i den, så anslået er der knap 3000 liter fyringsolie i den. Kan i give en pris på sløjfning, inkl. tømning, spuling, opfyldning med grus og afpropning?…

Tilbud på gensløjfning af olietank.

Jeg ejer en ejendom i Københavns kommune, hvor der i følge BBR findes en 2500 liter nedgravet olietank fra 1961. Hos kommunen findes ingen attest eller tegninger, blot en note om at tidligere ejer har meddelt at tanken er sløjfet. Venlig hilsen Thomas, København

Tilbud på rensning og opskæring af olietank.

Jeg har en olietank på 1200 liter der er placeret i min kælder. Jeg vil gerne have et tilbud på rensning og efterfølgende opskæring af tanken i stykker, der kan gå op gennem en lem i gulvet på 50*90 cm. Adressen er i Aarhus kommune. Venlig hilsen Jørgen, Aarhus

Opgravning og fjernelse af olietank fra 1955.

Opgravning og fjernelse af ældre olietank fra 1955, som i følge kommunen er sløjfet og ikke været i brug siden 1965. Tanken er angiveligt på 1200 liter. Tanken er ikke blotlagt, kun omkring påfyldningsstuds. Venlig hilsen Kenneth, Gribskov

Bundsugning og afpropning af nedgravet olietank.

Hvad er prisen på bundsugning og afpropning af nedgravet eksisterende olietank. Kunden vurdere at der er 200-300 ltr. i tanken. Incl. attest til Kommune. Venlig hilsen Kent, Sønderborg

Gammel olietank i kælder skal bortskaffes.

Jeg har en gammel olietank i min kælder. Den er tømt. Den skal skæres op i mindre stykker, således at stykkerne kan bæres ud af kælderen. Diverse krævede papirer til kommunen skal opfyldes. Resterne af olietanken skal bortskaffes. Jeg ser frem til Skriftlig kommunikation, og tilbud på opgaven fra Jer! Venlig hilsen Bent, Værløse

Sløjfningsattest på tom og afblændet olietank.

Hej. Vi er ved at købe et hus. Tanken skulle være bundsuget, tom og afblændet, men der er ikke nogen sløjfningsattest. Tanken er nedgravet og vi kender ikke størrelsen umiddelbart. Hvad er prisen for dette og hvor hurtigt kan det gøres? Venlig hilsen Kim, Holbæk

Sløjfning eller evt. opgravning af olietank.

Sløjfning eller evt. opgravning af olietank. Venlig hilsen John, Næstved

Sløjfningsattest på min gammel olietank.

Jeg skal have lavet en sløjfningsattest på min gamle olietank, hvad skal noget sådan noget koste? Venlig hilsen Jonas, Ålsgårde

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse