anbefaling fra:

Erica, Vordingborg

Kan kun anbefale Fensmark Miljø, alt gik helt efter planen, hurtigt og alt som lovet. Meget hjælpsomme, gode svar på mine spørgsmål. I får fem stjerner ud af fem fra mig.

Andre har udtalt:

Kasper, Slagelse

Virkelig god service, og hurtig ekspedition! Super professionelle og effektive! God orientering om forløb, både fra der blev givet tilbud og til opgaven var løst!

Per, Svendborg

Rigtig god og positiv tekniker der udførte opgaven, i det hele taget, god oplevelse.

Ronny, Køge

Personalet gav mig en forståelig info om opsugningen af rest olien og ligeledes tildækningen efter færdigt arbejde, meddelelse blev sendt til kommunen, så jeg skulle ikke gøre noget efter de forlod mit hus. Stor tilfredshed!!!

Michael, Slagelse

Kun roser herfra, meget god service og behandling, både af planlægningsafdelingen og hos de folk der udførte opgaven.

Leif, Ringsted

Rigtig god service. Flinkt personale. Meget professionelle

Line, Ballerup

Vi har fået virkelig god, effektiv, kompetent og professionel behandling af Fensmark, og de kunne imødekomme vores ønske om hurtig sagsbehandling. Stor anbefaling herfra.

Niels, Viborg

Meget hurtig sagsekspedition, medarbejderen der udførte afblændingen var hurtig og professionel og efterlod stedet i meget fint og rydelig stand. Jeg kan varmt anbefale Fensmark Miljø

Christian, Rudersdal

Tak for god service og ikke mindst fleksibilitet. I forbindelse med mit skifte til fjernvarme, havde jeg svært ved at give en dato til Fensmark. I var dog utrolig fleksible og vi fandt på kort tid en dato, hvornår I kunne komme forbi og fjerne min olietank.

Erik, Vesthimmerlands

Mange tak for en hurtig og flot indsats i forbindelse med at finde vores olietank. Ligeledes den  efterfølgende korrekte gensløjfning af tanken, så den nu opfylder kravene i Olietankbekendtgørelsen paragraf 30. Kan kun anbefale Fensmark Service Miljø.

Allan, Middelfart

Hurtig og kompetent løsning af opgaven samt hurtig og venlig kommunikation undervejs i forløbet. Fensmark kan klart anbefales.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse