sløjfning af olietank

fensmark_miljo_studs_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Hvor ligger tanken?
 • Hvor gammel er tanken?
 • Er den fritstående eller nedgravet?
 • Er der olie i tanken?

Hvad koster det?

For nedgravet olietank

For rensning og afblænding ligger prisen fra ca. kr. 3.500 alt efter tankstørrelse og forholdene.

Skal tanken graves op, skal man regne med en pris fra ca. kr. 16.000 og opefter, alt efter størrelse og forhold.

 

For fritstående olietank

For fjernelse af fritstående tank starter prisen fra ca. kr. 3.740. Vi fjerner også tanke fra kælder eller bryggers, indhent pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • tømme og skylle tanken
 • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
 • studser skæres af og afblændes
 • rydde op efter os
 • udfærdige en sløjfningsattest
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Ulrik, Køge

Fra start god kommunikation, overholdt alle aftaler, virkelig kompetente og meget hjælpsomme og god rådgivning. Rigtig positiv og hurtig håndtering.

Kristine, Næstved

Vi fik hjælp til at finde vores olietank, og få den lukket korrekt efter lovens forskrifter. Det var hurtig og professionel betjening, aftaler blev overholdt, kommunikation var helt i top. Og skønne medarbejdere. Tusind tak for hjælpen. Havde det ikke været for jeres hurtige udrykning, ville vi have misset et hussalg.

Poul, Liseleje

Jeg er absolut godt tilfreds med den service Fensmark har leveret i forbindelse med plomberingen af vores olietank. Derfor kan jeg kun anbefale Fensmark Service Miljø.

Liselotte, Greve

Virkelig fin service, alt blev fjernet og bortskaffet efter planen. Kan anbefales.

Erling, Køge

Alt er udført til fuld tilfredshed.

Niels, Randers

Utrolig professionel virksomhed – enkel og effektiv totalløsning som man kun kan være glad for – arbejdet er afleveret nydeligt og ryddeligt.

Poul, Jyllinge

Meget professionelt, både afsøgningen på olietanken samt opgravningen, samt den afsluttende oprydning. Flot arbejde. De bedste anbefalinger.

Niels, Roskilde

Det har helt igennem været en positiv oplevelse. Medarbejderen gav ikke op, selv om tanken ikke befandt sig på det formodede sted. Den blev fundet. Det på trods af meget bøvlede omstændigheder (snestorm). Afblændingen blev også håndteret meget professionelt. Fensmark Service Miljø kan jeg varmt anbefale.

Olaf, Slagelse

Carsten jeres medarbejder var meget kompetent og omhyggelig, gravede et meget lille hul og reparerede det omhyggeligt efterfølgende med fliser. Flot lagt. Tak!

Henrik, Stenløse

Meget professionelt og kompetent firma. Opgaven udført præcist som beskrevet og til prisen. Kan varmt anbefale Fensmark.

Henriette, Kolding

Det har været et fint forløb. Alle jeg har været i kontakt med har været meget flinke og hjælpsomme. Det var super at I kunne komme tidligere end den dato jeg havde fået i første omgang 😊 Der var helt styr på selve opgravningen – der blev dækket af med plader så græs og belægning i den…

Martin, Odense

Hurtig og professionel håndtering af sagen. Tak for indsatsen.

Mikael, Højbjerg

Hej. 1000 mange tak for din mail, for jeres rigtig gode stykke arbejde, og for fakturaen som lægges til betaling med det samme?

Heidi, Silkeborg

God service og flinke mennesker der kom og udførte arbejdet 🙂

Henrik, Holte

Jeg har været super godt tilfreds med jeres håndtering af min opgave. Alt har fungeret 100% tilfredsstillende og alle medarbejdere, jeg har været i kontakt med i jeres firma har udført et fint stykke arbejde for mig. Personen, som udførte selve sløjfningen af min olietank, vil jeg sige en særlig tak. Han udførte opgaven super…

Søren, Hvalsø

Professionel service hele vejen, og samtidig den bedste pris.

Erik, Vesthimmerlands

Mange tak for en hurtig og flot indsats i forbindelse med at finde vores olietank. Ligeledes den  efterfølgende korrekte gensløjfning af tanken, så den nu opfylder kravene i Olietankbekendtgørelsen paragraf 30. Kan kun anbefale Fensmark Service Miljø.

John, Rødovre

Den måde det blev udført på fra start til slut var godt og en rigtig god medarbejder man sendte til udførsel.

Pia, Hvidovre

Har fået fjernet en fritstående olietank. Fensmark har fremstået meget pålidelige, og professionelle med et højt service niveau. Giver mine varmeste anbefalinger.

Søren, Borup

Alt forløb meget fint. Fyr og tank blev fjernet efter aftale – og der var pænt fejet efterfølgende. Meget behagelig medarbejder fra Fensmark.