sløjfning af olietank

fensmark_miljo_studs_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Hvor ligger tanken?
 • Hvor gammel er tanken?
 • Er den fritstående eller nedgravet?
 • Er der olie i tanken?

Hvad koster det?

For nedgravet olietank

For rensning og afblænding ligger prisen fra ca. kr. 3.500 alt efter tankstørrelse og forholdene.

Skal tanken graves op, skal man regne med en pris fra ca. kr. 16.000 og opefter, alt efter størrelse og forhold.

 

For fritstående olietank

For fjernelse af fritstående tank starter prisen fra ca. kr. 3.740. Vi fjerner også tanke fra kælder eller bryggers, indhent pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • tømme og skylle tanken
 • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
 • studser skæres af og afblændes
 • rydde op efter os
 • udfærdige en sløjfningsattest
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Frederik, Dragør

God og professionel behandling hele vejen igennem processen. Tak for hjælpen.

Thomas, Herfølge

Fensmark Miljø kan kun anbefales. De klarede opgaven hurtigt og smertefrit til en fair pris

Mathias, Vanløse

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og den rådgivning vi har fået fra jer.

Edvard, Silkeborg

Jeg oplevede en meget professionel og kundevendt modtagelse på min henvendelse med igangsætning af processen umiddelbart herefter. I løbet af samme dag blev datoer for eftersøgning af tank og opgravning annonceret. Dagen efter blev datoerne aftalt og en meget veloplagt medarbejder fra Fensmark Service Miljø dukke op 5 minutter før aftalt tid. Jeg fulgte en…

Bent, Kolding

Jeg er fuldt tilfreds med den endelige løsning.Jeg takker for din usædvanlige fair måde at håndtere hele processen.Det betyder at jeg til enhver tid vil kunne anbefale Fensmark Miljø til den slags løsninger. Du må derfor bruge mig som reference, hvis nogen i mit område har brug for dette.

Jørn, Vordingborg

I var hurtige med at komme i gang. De folk som var sat på opgaven var meget venlige og meget effektive. Der blev udført et flot stykke arbejde – der blev også ryddet pænt op efter udført arbejde.

Liselotte, Greve

Virkelig fin service, alt blev fjernet og bortskaffet efter planen. Kan anbefales.

Gitte, Næstved

Tak til Fensmark Miljø for hurtig og god service – kan varmt anbefales.

Carsten, Hinnerup

Vedr. opgravning af gammel olietank og bortskaffelse af denne, udarbejdelse af sløjfningsattest, der som ekstra service blev fremsendt til kommunen. Helt igennem professionelt arbejde.På trods af vanskelige tilkørselsforhold og en meget tung tank(2500 l) blev der ikke efterladt spor i haven. Man havde fra start til slut det indtryk, at kundetilfredshed havde stor prioritet hos…

Anna, Frederikssund

Det har fra første færd været en behagelig og fleksibel kundeinformation og behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Fensmark Miljø.

Jens, Vejle

Vi stod pludselig og havde brug for at få udarbejdet en attest på olietanken, i forbindelse med salget af vores hus. I løbet af få dage havde vi attesten i hånden. God og hurtig ekspedition fra Fensmark. Tak.

Peter, Næstved

Sikken en god oplevelse! Jeg har kun roser til Fensmark Miljø. Hurtig responstid, professionel håndtering og effektivt arbejde. Mine anbefalinger herfra.

Lars, Slangerup

Kan kun meget varmt anbefale Fensmark Service Miljø Aps.Professionelt udført arbejde, og med stor hensyntagen til fliser og beplantning. Alt ryddet pænt op efter færdigt arbejde.

Lise Lotte, Lille Skensved

Virkelig kompetente folk. Flinke og forklarer grundigt.

Svend, Rødekro

Rigtig god service fra start til slut – kom og løste opgaven som aftalt og dagen efter lå sløjfningsattesten i mailboksen – bedre kan det ikke gøres!

Tino, Frederiksværk

Super venlige og imødekommende. De kom til aftalt tidspunkt og var meget effektive. Elegant og sikker udførelse, og en meget flot oprydningen efter dem selv. Jeg var super tilfreds med udførelsen, og Fensmark’ service.

Bjarne, Svendborg

Vedr. Sløjfning af olietank, alle aftaler overholdt til UG. Hurtig og sikkert arbejde. Priser er acceptable. Anbefales helt klart.

Gerda, Horsens

Hej😊 på en dejlig solskinsdag mødte 2 venlige mænd op og gik systematisk og målrettet i gang med at lokalisere tankens placering, og derefter borede de, de bestilte jordprøver om eventuel forurening i jorden. Det var hurtigt fremmøde og deres håndtering var til fuld tilfredshed 🧑‍🎄

Kristian, Silkeborg

God telefonisk orientering forud for forureningsundersøgelsen. Efter undersøgelsen foreligger en letlæst, men dækkende rapport om forureningsundersøgelsen vedrørende nedgravet olietank. Fuld tilfredshed herfra.

Henrik, Holte

Ja tak og tak for fremsendte. Det har alt sammen været meget professionelt. Ret skarpt faktisk og manden I havde på opgaven var både behagelig og yderst kompetent. Intet at udsætte på hverken pris eller arbejde.