Anbefalinger

Bent, Næstved

Jeg fik anbefalet “Fensmark Service Miljø” af en ejendomsmægler og må sige at de er hurtige og effektive. Så de bedste anbefalinger herfra.

Sevik, København

Ingen slinger i valse, godt gennemført stykke arbejde og god kommunikation og service.Kan kun anbefales!

Jens Peter, Vamdrup

Meget hurtig behandling af sagen.

Susanne, Stokkemarke

Jeg syntes I skal vide, at vi er meget glade for jeres meget store hjælp og forståelse for vores situation.

Henrik, Kruså

Vi kan til fulde anbefale Fensmark! Fra vi kontaktede firmaet omkring lokalisering af olietank og til den var gravet op, fjernet, området reetableret og ændringen fortaget på BBR gik der under 1 uge. Vi er fuld tilfredse med det udførte arbejde og den service de har ydet undervejs i processen.

Kim, Grevinge

Det er ikke hver dag man møder et så kompetent, effektivt og serviceminded firma. Opgaverne hos mig blev klaret langt hurtigere end forventet. Virkelig en ros til alle de medarbejdere jeg var i kontakt med, alle virkelig imødekommende og behagelige. En klar anbefaling herfra.

Mia, Viby 

Jeg vil gerne give de største roser til Fensmark og deres arbejde! Vi  stod i en yderst kritisk situation, hvor vi kunne risikere at miste vores hussalg, fordi vi manglede en sløjfningsattest. Vi havde en stram deadline, som vi informerede Fensmark om sent fredag eftermiddag. Mandag blev olietanken eftersøgt af en utrolig venlig og behjælpelig…

Per, Kalundborg

Fantastisk hurtig og professionel service både inden og under attestering af olietanken.

Flemming, Ringsted

Fensmark Miljø har fjernet vores fritstående 1200 liter olietank og afmeldt den hos kommunen. Jeg er yderst tilfreds med forløbet af sagen. Det hele gik nemmere, end jeg havde regnet med.

Ejner, Køge

Tak for pænt arbejde vi er meget tilfredse.

Peter, Bredsten

Vi har været særdeles tilfredse med jeres arbejde. Jeres medarbejdere har været effektive, informative og behagelige at omgås og at snakke med. Og så har de genetableret flisearealet meget fint. Det kunne vi ikke have gjort bedre selv.😊

Jens, Hvidovre

Meget tilfreds med arbejdet.

Aischa, Næstved

Et super hurtigt og godt arbejde. Man kan næsten ikke se de har været her. Kan varmt anbefales.

Tage, Ringkøbing

Hurtig og ok arbejdede.

Henrik, Holte

Ja tak og tak for fremsendte. Det har alt sammen været meget professionelt. Ret skarpt faktisk og manden I havde på opgaven var både behagelig og yderst kompetent. Intet at udsætte på hverken pris eller arbejde.

Peter, Vejle

Fint og professionelt arbejde. Opgaven var ikke så let, men der var god forbindelse via mail og telefon.

Marianne, Rødovre

Hurtigt, meget kompetent og professionelt  udført arbejde. Fensmark har mine varmeste anbefalinger, tak for veludført arbejde.

Morten, Ebeltoft

Super service, meget venlig og behagelig kundebehandling. Max point herfra👍

Heine, Brønderslev

Dejligt endelig at have fået sløjfet vores olietank med god hjælp fra Fensmark, som også har sørget  for afmelding af olietanken hos kommunen.

Lisbet, Kongens Lyngby

Super service – venlig og effektiv!