Anbefalinger

Jørn, Kastrup

Mange tak for en god behandling og meget fint arbejde. Vi vil altid anbefale jer.

Leif, Albertslund

Jeg har været meget, meget tilfreds med Fensmark Service Miljø. Hurtig og effektiv service af høj kvalitet.

Malte, Kongens Lyngby

Jeg har været fuldt ud tilfreds – og mere til – med den udførte opgave. Vi fik både fjernet hæk og olietank. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan varmt anbefale Fensmark Miljø.

Keld, Hvidovre

God service fra start til slut. God og informativ snak første gang de blev kontaktet. Deres mand på stedet var også villig til at svare på, alle de spørgsmål der var. Og alt blev efterladt rent, og ikke en dråbe spildt til trods for, at der var meget olie der skulle op. Kan kun anbefale…

Aase, Hadsund

Vi er rigtig tilfredse med Fensmark Miljø. Alt foregik hurtigt og renlig håndtering af sløjfning af olietank. Så jeg vil helt klart anbefale Fensmark Miljø.

Danny, Faaborg-Midtfyn

Bare godt;) Venlig, hurtig & professionelt udført.Kan varmt anbefales.

Jytte, Vejle

Tak for super godt udført arbejde 😊

Pia, Hvidovre

Har fået fjernet en fritstående olietank. Fensmark har fremstået meget pålidelige, og professionelle med et højt service niveau. Giver mine varmeste anbefalinger.

Annie, Horsens

Jeg har været meget tilfreds med det udførte arbejde. Hurtig tilbagemelding ved min henvendelse om tilbud. Afdækning på belægningssten, så der var ingen olie spildt. De personer jeg har talt med var venlige, så alt i alt god oplevelse.

Tine, Glostrup

Vi har været yderst tilfreds med Fensmark tilgang til opgaven samt udførelse. De har været professionelle fra første samtale.

Kjeld, Silkeborg

Fensmark Miljø yder en meget fin service. Man får en venlig serviceorienteret behandling. Aftaler bliver overholdt, og den udsendte medarbejder var meget venlig, svarede beredvilligt på spørgsmål og gjorde pænt rent efter sig.

Hans, Farsø

Jeg har været i sommerhus, og kommer hjem til en færdig terrasse. Tanken er blændet af, og fliserne er lagt på, og alt er ryddet op. Dagen efter modtager jeg brev fra kommunen med ny BBR hvor alt er rettet. DET MÅ JEG SIGE ER KANON FLOT SERVICE. Det er virkelig noget man bliver glad…

Henrik, Liseleje

Jeg er yderst tilfreds med opgavens udførelse, og samtidig fik jeg engod og uddybende forklaring under sagsbehandlingen om Fensmarks håndtering af olietanken, og attest til kommunen mange tak for det:)

Ditte, Assens

Kære Fensmark jeg er fuldt tilfreds med jeres arbejde. Især jeres sparring omkring, hvilken løsning jeg skulle vælge. Særligt på kontoret har I virkelig ydet en fantastisk service. Det var pga. jeres forståelse, venlighed og kompetence, at jeg valgte jer fremfor andre firmaer.

Simon, Frederikssund

Fensmark Miljø har gjort det professionelt og effektivt.

Gitte, Juelsminde

Tak for det veludførte arbejde.

Jeanin, Stenløse

Fensmark var en kæmpe hjælp i forbindelse med sløjfning af enolietank. Der kom en medarbejder, som forklarede, hvad der skulle ske og efter ca. 2 timer var alt klaret. En meget stor tak for en god service og vel udført arbejde.

Sven, Kolding

Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt, og der blev etableret flot efter arbejdet.

Andreas, Helsingør

En kæmpe ros til Fensmark Miljø, der i går lagde store kræfter i at eftersøge en nedgravet olietank på vores ejendom. Alle midler blev taget i brug, og efter godt 1,5 times intensivt arbejde kunne vi få løst vores opgave – hertil det praktiske arbejde med afmelding til BBR, så alt var klaret. Jeg giver…

Rasmus, Næstved

Tak for fint arbejde med at sløjfe vores tank.Vi er meget tilfredse med arbejdet.