Anbefalinger

Flemming, Silkeborg

Fin service og oprydning.

Pia, Jægerspris

Meget venlig behandling, også når man er en ældre dame. Opgaven blev udført til fuld tilfredshed, selvom det opstod et problem undervejs. Kan kun anbefalede dette firma til andre. Venlig hilsen.

Jesper, Spøttrup

Super tilfreds. Kan kun anbefale dem. De efterlader det som det var, kan faktisk ikke se de har været i jorden. Super god service 🙂

John, Rødovre

Den måde det blev udført på fra start til slut var godt og en rigtig god medarbejder man sendte til udførsel.

Jens, Tinglev

Super Top und sehr freundlich und hilfsberreit. Super top og meget venlige og hjælpsomme 🙂

Elena, Ishøj

Kæmpe TAK – for utrolig hurtig, god og yderst professionel service. Min sag har været i de bedste hænder og jeg er blevet vejledt på den bedst mulige måde af Jeres medarbejdere. Både på kontoret og her på matriklen. Jeg er meget taknemmelig.

Børge, Skive

Er meget tilfreds med arbejdets udførelse tak.

Jytte, Haslev

Jeg har været meget tilfreds med det arbejde der er udført på min grund. Meget professionelt og meget venligt personale. Jeg kan kun anbefale at man henvender sig til Fensmark Service og Miljø ApS.

Jan, Nr. Alslev

Vi er meget tilfredse med gennemsøgning af vores grund. En kompetent og behagelig medarbejder. Hurtig ekspedition vedr. rettelse af vores BBR. Kan trykt anbefale jer til andre.

Inge-Marie, Næstved

Far første henvendelse og til udført arbejde, har  arbejdet været suverænt.

Betina, Køge

Jeg er SUPER tilfreds med hele forløbet – hurtig tilbagemelding. Kompetente, venlige og serviceminded medarbejdere både i processen op til det blev udført og mens det blev udført. Så kun KUDOS herfra til Morten og Christian😊

Carsten, Ishøj

Det har været en rigtig god oplevelse at entrere med Fensmark. Allerede ved første telefonsamtale var der rigtig god, faglig kompetent og afslappet tone. Alle aftaler er blevet holdt punktligt. De folk jeg har haft kontakt med har alle været særledes behagelige og hjælpsomme.

Jørgen, Skælskør

Meget kompetent udført arbejde. Ringer i forvejen – kommer til tiden.

Anne, Herlev

Yderst professionel hjælp fra start til slut. De bedste anbefalinger herfra.

Christina, Stensved

De flinkeste medarbejdere i telefonen. Allerede efter 3 dage, fra jeg henvendte mig, var opgaven løst. Professionelt- og med løbende info pr telefon, og stadig virkelig flinke, venlige og meget professionelle.

Jette, Birkerød

Vi har fået tømt, renset og opgravet olietank. Der har været god dialog med Fensmark som har ydet god rådgivning og service. Det er tydeligt at deres medarbejdere har styr på deres job. De har mine varmeste anbefalinger.

Jens, Gilleleje

Jeg har haft besøg af jeres medarbejder som skulle sløjfe min olietank. Arbejdet blev udført til UG og han er en både dygtig og omhyggelig specialist. Og så er han meget serviceminded og høflig. Egenskaber som jeg i alt fald sætter stor pris på.

Susan, Valby

Tak for tilsendte og tak for veludført arbejde og god rådgivning.

Anibal, Kolding

Tusind tak for en meget professionel behandling af olietanken, det har været en fornøjelse at have Christian på besøg. Han fiksede alt, var god til at forklare processen i det hele taget ros til ham og til Jer!

Bjørn, Næstved

Tak for fint og godt arbejde. Tanken tømt renset, spulet, sløjfet afdækket. Stille.