Skip to content

Anbefalinger

Annegrete, Hillerød

Tak for veludført arbejde. Jeg har været yderst tilfreds med jeres arbejde.

Birgitte, Halsnæs

Dejlig hurtig, effektiv og professionel håndtering af sagen.

Ib, Stege

Vi vil gerne sige jer tak for et rigtigt dejligt forløb med at få vores olietank sløjfet. Lige fra første besøg med opmåling og anbefaling af hvad der skulle gøres. Først besøg af to meget søde og effektive medarbejder som udførte optagning af belægning, sløjfning af tank, og etablering af belægning igen. Og til sidst…

Peter, Tappernøje

Godt håndværk. Hurtigt og effektiv, fjernede alt, olietank, oliefyr, rør og fittings fra den gamle installation.

Steen, Horsens

Fensmark har været yderst professionelle og grundige i eftersøgningen af olietank. Kan kun anbefale dem til lignende opgaver.

Janni, Slagelse

Hold da helt op hvor er I gode! Jeg kom hjem fredag sent, og havde forventet en opgravet og mudret have efter fredagens heftige regnvejr. Men alt er dækket til, og er så fint, så man næsten ikke kan se, at I har været her.Jeg tror, og håber at I fandt den gamle tank? Stor…

Klaus, Greve

Rigtig god vejledning, hurtig og professionel udførelse af olietank opgave til en rimelig pris.

Hans Jørn, Odense

Tak for en meget dygtig og professionel løsning af opgaven i forbindelse med eftersyn og udarbejdelse af sløjfningsattest på den nedgravede olietank på min matrikel.

Tove, Ryomgård

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg har fået fra Fensmark.

Henrik, Kolding

Venlig og god service. Gennemskueligt hvad der bliver lavet, og hvad det koster. Et firma jeg på alle måder kan anbefale.

Henrik, Faxe

I forbindelse med salg af hus, brugte vi Fensmark Miljø til at fjerne en gammel olietank. Samarbejdet var hele vejen igennem en fornøjelse, og opgaven blev løst hurtigt, og til vores store tilfredshed.

Søren, Hellerup

Har lige haft besøg af en af jeres mænd. Han er den rareste og flinkeste håndværker jeg nogensinde har mødt. Sikke en dejlig oplevelse. Det må I endelig hilse ham og sige. Han opdagede en studs uden prop. Så vi aftalte at I kigger forbi, og propper den til, og samtidig giver mig et tilbud…

Solvejg, Horsens

Super professionel arbejde.

Gunnar, Jyderup

Vi fik besøg af 3 forskellige fra Fensmark. 1. Eftersøgte olietanken. 2. Gravede studsen fri og fandt ud af, hvor meget væske, der var i tanken. 3. Tømte tanken. Alle 3 udførte deres arbejde fint, og var behagelige at tale med. Tak for arbejdet.

Martin, Holbæk

Jeg har benyttet mig af Fensmark i forbindelse med sløjfning af nedgravet olietank i min have. Super service. Hurtig behandling. Fair priser. Jeg kan klart anbefale Fensmark.

Tine, Silkeborg

I forbindelse med hussalg, havde vi brug for at få dokumenteret og gensløjfet en nedgravet olietank. Fensmark hjalp os med dette, og vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra. Hurtig service, god kommunikation og professionel arbejde udført. Vi er meget tilfredse.

Jens, Vejle

Vi stod pludselig og havde brug for at få udarbejdet en attest på olietanken, i forbindelse med salget af vores hus. I løbet af få dage havde vi attesten i hånden. God og hurtig ekspedition fra Fensmark. Tak.

Jens, Vejle

Hej FensmarkMange tak for hurtig og effektiv sagsbehandling. Det er vi glade for.Vi anbefaler jer gerne.

Mathias, Nærum

Mange tak for hjælpen. Det var en rigtig flink fyr der kom, og hentede tanken. Mange tak til ham.

Christian, Viby J

Vi er som kunder yderst tilfredse med det professionelle forløb omkring fjernelse af vores olietanken fra:Planlægning af optagelse og af dato. Grave arbejde og optagning af tanken. Her møder vi en yderst kompetent og imødekommende medarbejder, der fortæller lidt om forløbet og forbereder os på processen. Han er yderst flittig og arbejdsom. Han arbejder hårdt…

Scroll To Top