Anbefalinger

Kenneth, Galten

Har fået gensløjfet min 4000 liter tank i forbindelse med salg af ejendommen. Har fået professionel rådgivning fra start, med klar procedure og priser. Planlægning af opgaven skete på få dage. Montøren som udførte opgaven var både omgængelig og kompetent. Stor anerkendelse her fra.

Ivan, Haslev

fuld tilfredse med jer!

Flemming, Næstved

Nemt at lave aftale om opgravning. Kom præcis på aftalte tidspunkt og knoklede til de var færdige. Fyldte hullet op, stampede og efterlod stedet næsten uberørt. Kan anbefales.

Erik, Rønnede

Meget hurtig og god behandling i forbindelse med sløjfning af olietank og hurtig afmelding i kommunen. Holder hvad i lover. Tak

Anette, Vordingborg

1000 tak for jeres flotte arbejde. Vi er taknemmelige og glæder os nu til at kunne leverer vores hus videre til nye ejere.

Klaus, Charlottenlund

Tak for mail. Og tak for hjælpen. Meget værdsat. Og professionelt.

Kim, Espergærde

Vi er 200% tilfreds med kontakt, service og den hurtige udførsel af arbejdet. Det er super god betjening og oplysning hele vejen i gennem forløbet. Tusind tak herfra!

Ole, Brøndby

Vi har været meget tilfredse med udførelsen af opgaven.

Birgitte, Holte

Min dialog med Fensmark har fra første dag været effektiv og professionel. Medarbejderne on-site var også imødekommende og gjorde deres bedste for at løse opgaven, så godt de kunne. Vi fik tømt vores nedgravede olietank og registreret det hos kommune. Fensmark får min anbefaling med herfra!

K.S. Bjæverskov

Dejligt at det ser fornuftigt ud med undersøgelserne. Og en god oplevelser at samarbejde med Jer. Det gik hurtigere end forventet, og altid et kort opkald væk.

Mik, Tisvildeleje

God og effektiv service ved sløjfning af olietank.

Frank, Hammel

Flot og godt arbejde 🙂

Lasse, Valby

En helt igennem professionel behandling fra første opkald til aflevering af sagen. Nemme at komme i kontakt med. Prisen fås ikke meget bedre. Meget kompetente håndværkere. Afleverede stedet pænere end ved ankomst. Pålideligt og yderst dygtigt firma!

Michael, Dragør

Super service kom som aftalt firmaet kan kun anbefaledes.

Helle, Roskilde

Kom til aftalt tid. Spulede tanken, afmonterede diverse som aftalt. Sendte tankattest til kommunen efter 2 dage. Alt-i-alt: En meget positiv oplevelse.

Bjarne, Frederikssund

Hurtig og super service.

Svend, Espergærde

Fensmark har udøvet høj effektivitet, både på kontoret og i marken. Har overholdt alle aftaler på bedste vis. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Martin, Kolding

Tak for hurtig og super service. Vi fik løst vores opgave, tak.

Rita, Svendborg

Søren gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Alt var så fint og rengjort efter arbejdet var færdiggjort. 👏😊

Casper, Virum

Fensmark Service, I får vores bedste anbefalinger. Alle aftaler er blevet overholdt og vi er blevet løbende informeret om opgavens forløb indtil sagens afslutning. Tak for hjælpen:)