Anbefalinger

Lene, Odder

Meget personlig, fleksibel betjening og veludført arbejde. Er fuldt ud tilfreds.

Svend, Aabenraa

Rigtig god service fra start til slut – kom og løste opgaven som aftalt og dagen efter lå sløjfningsattesten i mailboksen – bedre kan det ikke gøres!

Lis, Hundested

Tusind tak for godt og hurtigt udført arbejde 🙂

Jette, Køge

Tusinde tak for en venlig betjening – hurtig og meget fin service.Kan klart anbefales.

Allan, Vallensbæk

Fin og flot stykke arbejde og hurtigt udført.Eneste minus er prisen for de 2 timers arbejde (5600)kr – det er dyrt.(Plus selvfølgelig arbejdet med attesten).

Jane, Ballerup

Vi kan kun anbefale personen fra Fensmark Miljø.Personen var venlig i kontakten til os, og til de andre håndværkere som arbejdede på vores adresse. Personen sørgede for at hans arbejdsområde ikke generede til og fra kørsel.

Flemming, Ringsted

Fensmark Miljø har fjernet vores fritstående 1200 l olietank og afmeldt den hos kommunen. Jeg er yderst tilfreds med forløbet af sagen.Det hele gik nemmere, end jeg havde regnet med.

Marianne, Hvidovre

Utrolig professionel og kompetent behandling af opgave og kunde. Har fået udført arbejde af mange virksomheder, men min oplevelse her var super god. Nemme at tale med, effektive og håndterede opgaven perfekt. Yderst anbefalesværdig virksomhed.

Peter, Kalundborg

Super service.

Tobias, Ringsted

Det var korrekt og hurtigt arbejde.Jeg siger mange tak.

Viggo, Silkeborg

Under hensyn til vejrforholdene har jeg været fuldt ud tilfreds med arbejdet udført af Fensmark Miljø. Jeg kan stærkt anbefale firmaet til andre.

Conny, Aalborg

Super flot stykke arbejde. Vi skulle have renset vores olietank for slam,og vi havde brug for en tankattest. 2 timer så havde Fensmark Miljø’s medarbejder fundet tanken og renset den. Super flot og dygtige folk. TAK for det.

Lars, Kolding

Meget hjælpsom og imødekommende rådgivning i telefonen samt efterfølgende hurtig og kompetent i udførelsen af opgaven. Kan kun varmt anbefale Fensmark Miljø.

Anders, Næstved

Fensmark Service Miljø ydede en hurtig, venlig og professionel hjælp til afvikling af olietank.

Jens, Kalundborg

Tak for en rigtig god og hurtig service. Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre og bruge jer igen, hvis dette bliver aktuelt.

Per, Glostrup

Jeg har været fuld tilfreds, alle aftaler er overholdt.

Niels, Svendborg

Fint arbejde og udført til aftalt tid.👍

Eigil, Odder

Alt er klaret perfekt vedr sløjfning af vores olietank. Jeg kan kun anbefale andre at bruge firmaet.

Carsten, Næstved

Rigtig pænt arbejde, kom til aftalt tid og Udførte opgaven perfekt. Rigtig god opførsel af montør, vi er ganske enkelt tilfredse.

Kurt, Fredericia

Fantastisk professionelt. Alt klappede og blev færdig på rekordtid. Kan varmt anbefales.