Anbefalinger

Kirsten, Vejle

Jeg er meget tilfreds med jeres håndtering af sløjfning af min olietank. Jeg havde besøg af en flink og meget behagelig ung mand, han skal have meget ros. Jeg kan kun anbefale Fensmark Service Miljø til andre.

Henrik, Vallensbæk

Super hurtig og effektiv service.Opgaven grundig udført og der er pænt ryddeligt efter de er færdige.Kan varmt anbefales.

Søren, Skive

Vi skulle have sløjfet en nedgravet olietank i forbindelse med en bolighandel. Fensmark Service Miljø løste opgave indenfor 1 uge så vi kunne komme hurtigt videre med handlen. Det giver tryghed at vide, at opgaven er løst professionelt!

Jan, Lille Skensved

Alt er lavet super godt og de udfyldte også papir til kommunen.

Jose, Humlebæk

Tusind tak for et godt stykke arbejde, plus for jeres hurtig udrykning.

Hans-Christian, Kolding

Jeg har ikke andet end ros. Det var hurtigt effektiviseret at få fjernet olietanken, og den efterfølgende jordbundsprøve blev afsendt samme dag.Selvfølgelig er man lidt nervøs, men de dygtige folk sagde, at hvis man ikke umiddelbart kan lugte noget, så er prøven som regel i orden. Jeg takker igen, og hvis “DU” har en olietank…

Jimmy, Holbæk

Tusind 1000 tak for en fantastisk perfekt service. Jeg kan kun give Fensmark Service Miljø de bedste anbefalinger. 6 stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐⭐. Bedste hilsner.

Kirsten, Præstø

Vi har søgt hjælp vedr. sløjfet/opgravet olietank hos Fensmark Service Miljø. Vi har været meget tilfredse med såvel det udførte arbejde, som den hurtighed firmaet har imødekommet vores forespørgsel på. Vi har oplevet at blive imødekommet med stor professionalisme og venlighed. Tak for det. Vi kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø.

Allan, Hedensted

Vil gerne sige jer stor tak for hurtig hjælp og stor service fra jeres side. Det hjalp os fantastisk meget, og jeg vil varmt anbefale Fensmark Service Miljø.

Pernille, Hinnerup

Super god service både med at svare på spørgsmål via mail samt udføre opgave med at sløjfe olietank. Vi kan slet ikke se, at I har været her.

Karen, Tommerup

Helt ok fin oprydning.

Michael, Tune

Kom til tiden, og udførte arbejdet.Ikke så meget vrøvl.

Benny, Kolding

Hurtig, præcis og venlig service pr. telefon.Tilbudt hurtig udførelse af opgaven, som blev udført til fuld tilfredshed.

Michael, Horsens

Super fin håndtering af proces.Ringede kl 8 og olietank var fjernet til aften til aftalt pris.

Bodil, Tappernøje

Jeg er meget tilfreds med det arbejde Fensmark Miljø, har udført omkring tømning og afmelding af min gamle olietank.

Michael, Stenløse

Super kompetente folk der leverer et flot stykke arbejde. Der var pænt ryddet og rigtig god kommunikation dagen før arbejdet skulle udføres, så man var sikker på ikke at afblænde tanken på en forkert dato.

Finn, Kvistgård

Super god og effektiv betjening. Kan på det varmeste anbefales.

Anna, Frederikssund

Det har fra første færd været en behagelig og fleksibel kundeinformation og behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Fensmark Miljø.

Ole, Helsinge

Super professionel håndtering og flow. Fin oprydning og rengøring efter endt arbejde.

Lars, Næstved

Varmeste anbefaling af Fensmark Miljø. Alt var fuldstændig som aftalt og der var meget hurtigt assistance, da dette var påkrævet i forbindelse med hussalg. Miljøteknikkeren var utrolig venlig og imødekommende, alt var ryddet meget pænt op efter endt arbejde 😊