Anbefalinger

Ralf, Brøndby

Tak for godt, hurtigt og veludført arbejde. Det har været en helt igennem positiv oplevelse, at benytte jer.

Rune, Langå

Vi er meget tilfredse og tak for hurtig afhentning af tanken. Jeg har brugt jer mange gange i mit daglige virke som ejendomsmægler. Refererer altid til jer, når kunder skal ha’ lokaliseret/opgravet olietanke.

Helle, Aarup

Vi brugte Fensmark til at sløjfe vores olietank i forbindelse med etablering af varmepumpe. De tog hånd om hele processen og gjorde et rigtig godt stykke arbejde inklusiv oprydning. Alt var pænt og ryddeligt, da de havde tømt og sløjfet tanken.

Henning, Præstø

Det har været en meget professionel udførelse af, at finde tanken, at får gravet ned til undersøgelse, til at tømme for olie, at skylle med vand og suge slam op. Alt blev gjort hurtigt og under hensyntagen til oliespild. Retablering af fliser var helt på plads, derfor kan jeg kun give min anbefaling til andre,…

Jørgen, Charlottenlund

Vi var meget glad og tilfreds for jeres arbejde og vil meget gerne anbefale jer til andre.

Sefko, Nyborg

10 ud af 10 stjerner 👍🏼 Jeg kontaktede Fensmark tilbage i Januar måned for at grave en olietank op, i en ejendom som jeg næsten lige havde købt. Fensmarks graver kommer i februar og begyndte arbejdet, men hurtigt bliver der opdaget at der er en forurening 🙁Fensmark stopper arbejdet og tiden går. Igennem hele ventetiden…

Ejnar, Gilleleje

Arbejdet udført til ug, hurtig og pænt oprydning.

Janni, Køge

Vil helt klart anbefale Fensmark. Vi stod i en akut situation, og skulle bruge hjælp til en sløjfningsattest på nedgravet olietank ifm. boligsalg. På trods af stor travlhed hos Fensmark, fik de presset opgaven ind, så vi hurtigt kunne komme videre i processen, 1000 tak for det.

Erik, Næstved

Virkede fint. Fik opgaven udført til tide, og som aftalt!

Andreas, Holte

God og ordentlig håndtering af sagen. Anbefaler på det varmeste.

Anders, Vester Skerninge

Tak for tilsendte attest og vi er meget tilfredse med den hurtige eksekvering. Ser frem til at vi nu endelig fremstår med en afblændet/afmeldt olietank.

Rast Christian, Ebeltoft

Tak til Fensmark for en fin behandling – både ved ordreafgivelse og ved effektuering. Begge dele professionelt og behageligt udført, nøjagtigt til tiden og nøjagtigt som aftalt! Jeg kan varmt anbefale Fensmark til andre! De er bare rigtig gode!

Kurt, København

Tak for endnu engang levering af olie samt fantastisk god service og særdeles god betjening både på kontoret samt på adressen. Det er absolut en fornøjelse at være kunde hos jer.💪👏👏 Hilsen en yderst tilfreds kunde 👍👍

Anders, Næstved

Tak for venlig, fleksibel og professionel håndtering i forbindelse med sløjfning af nedgravet olietank. Vi kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø ApS.

Andreas, Silkeborg

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Fensmark. Det har leveret efter aftale vi har været meget tilfredse.

Henriette, Kolding

Det har været et fint forløb. Alle jeg har været i kontakt med har været meget flinke og hjælpsomme. Det var super at I kunne komme tidligere end den dato jeg havde fået i første omgang 😊 Der var helt styr på selve opgravningen – der blev dækket af med plader så græs og belægning i den…

Christian, Bredsten

Tak for jeres service.

Mads, Birkerød

Forløbet med Fensmark har været yderst tilfredsstillende, god kommunikation og god rådgivning i forbindelse med søgning, kontrol og afblænding af nedgravede olietanke.

Lars, Højby

Vi er fuldt ud tilfredse.

Peter, Helsingør

Usædvanlig god og hjælpsom rådgivning i hele forløbet. Pænt udført arbejde. Og endda en smule billigere end konkurrenterne.