Skip to content

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold på websitet. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Ads
Google Analytics
Google Tagmanager
Bing Ads

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en sådanne informationer. Det sker når du udfylder vores kontaktformular omkring modtagelse af tilbud via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk to typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysninger indsamles kun til statistik samt visning af relevant indhold på websitet.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.  Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af vores kontaktformular.

De to typer af informationer kobles ikke sammen, og vi kan derfor ikke sammenkoble dit navn med f.eks. din færden på vores website.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

De indsamlede personoplysninger bruges til at identificere dig, når du henvender dig for at få kontakt med os eller for at rekvirere et tilbud via vores formular. Vi udsender ikke nyhedsbreve på baggrund af de oplysninger, der opsamles via vores website eller websitets formularer.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til den til enhver tid  gældende lovgivning, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Persondata videregives ikke til tredjepart.

Data om din brug af websitet behandles af tredjeparter til brug for statistik. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse firmaer behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål eller videredistribuere dem. Her er tale om firmaerne:

E-conomic
Mobilplan
Zoho CRM

Vi anvender kun databehandlere i EU.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@fs-miljo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Fensmark Service Miljø ApS
Kildebrøndsvej 6
4684 Holmegaard

Telefon: 71 77 99 77
Email: info@fs-miljo.dk

CVR: 39492148

Scroll To Top