anbefaling fra:

Lars, Kolding

Meget hjælpsom og imødekommende rådgivning i telefonen samt efterfølgende hurtig og kompetent i udførelsen af opgaven. Kan kun varmt anbefale Fensmark Miljø.

Andre har udtalt:

Lisbeth, Greve

Jeg vil til enhver tid anbefale Fensmark. Ekstremt venlig behandling som kunde, både telefonisk samt under udførelse af arbejdet. Thumbs up fra mig.

Bente, Ugerløse

Mange tak for god og hurtig assistance.

Oscar, Holbæk

Hurtig, god og tryg service. Kan varmt anbefales.

Johnny, Hadsten

Vi skulle have dokumenteret to olie tanke på vores grund, den ene overjordisk. Var fjernet. Den anden underjordisk, det tog Fensmark 10 minutter at lokaliserer tanken. Ca. 2 timer tog hele affæren, med søgning og afblænding. Selv indberetning til kommunen ordnede Fensmark. Vi er yderst til freds med hele forløbet. Tak til Fensmark.

Jesper, Store Heddinge

Top professionelt! Gensløjfning af olietank i forbindelse med hussalg. Vi blev opmærksomme på, at den gamle sløjfningsattest var underskrevet af daværende ejer. Vi besluttede at få lavet en gensløjfning for en sikkerheds skyld. Lokaliseringen tog mindre end 10 minutter, og det viste sig, at tanken ikke var afblændet. Skylning og afblænding blev foretaget dagen efter,…

Freddy, Aars

Jeg kontaktede Fensmark for sløjfning af min olietank, og det var en særdeles god oplevelse. De tog sig af dokumentation over for kommunen, og allerede samme aften efter udførelse af opgaven havde jeg via e-boks en ny  BBR oversigt fra kommunen. God service og veludført arbejde. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Connie, Jyderup

Hurtig og fin udførelse af arbejdet efterladt rydeligt og pænt.

Anne, Thisted

En helt igennem positiv håndtering af olietankopgaven, hvor jeg lige fra starten fik indtryk af, at de havde tjek på, hvad der skulle ske fra søgning til endelig afmelding hos kommunen. Og det gik hurtigt. TAK for det.

Brian, Præstø

God og hurtig service! gjorde hvad de kunne for hurtigt at lave en sløjfningsattest da vi var i gang med at sælge vores hus. Så fra kontakt til at vi havde sløjfningsattest gik der under en uge 🙂

Ilse, Sorø

Tusind tak for veludført arbejde. 🤗 Vi har været meget tilfredse med hele processen. Der har været en god kommunikation i forløbet. Vi er glade for at vi endelig fik taget os sammen til at få det gjort. Så, alt er som det skal være.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse