Vi vil have gravet den gamle olietank op.

Forespørgsel:
Hej.

Vi har netop købt nyt hus hvor der var oliefyr med der til hørende nedgravet olietank udført i plast.

Denne er udløbet på dato så at sige, så vi har skiftet til ny varmekilde da vi vil have gravet den gamle tank op.Det er til

at komme til tanken med mindre gravemaskine.

Tanken skal nok være tømt, og evt også renset af fagmand med attest, giv gerne tilbud på begge dele.

Ligeledes giv gerne tilbud på hvor i bortskaffe eller hvor jeg kører på genbrugspladsen med den.

Martin, Holbæk

Andre har spurgt om:

Forurenings undersøgelse omkring olietank.

Hvad er prisen for en undersøgelse for forurening af en sløjfet, nedgravet olietank på private ejendom? I forbindelse med hussalg, har jeg brug for undersøgelse og attest af en 1.500 liters olietank, som blev sløjfet i 1990. Venlig hilsen Thomas, Agedrup

Jeg skal have gensløjfet min olietank.

Jeg har en olietank som vi gerne vil have gensløjfet. Adressen er i Kolding. Venlig hilsen Helle, Kolding

Pris på fjernelse af to gamle olietanke.

Hvad koster fjernelse af to gamle olietanke i en krybekælder i en privat bolig i hovedstadsområdet? Inkl. alt og bortskaffelses gebyrer? Gerne et estimat og om det er fastpris eller der kan komme andre udgifter til? Venlig hilsen Pia, København

Pris på opgravning og bortskaffelse.

Vi har en olietank nedgravet i haven. Vi ved ikke hvor stor eller hvor gammel den er. Vi skal have fjernvarme gravet ind til næste år, så vi skulle gerne af med olietanken nu her. Vi vil gerne have en pris på både opgravning og bortskaffelse. Venlig hilsen Anni, Faaborg-Midtfyn

Tilbud på tømning af nedgravet olietank.

Jeg ønsker et tilbud på tømning og opfyldning af min nedgravet olietank. I følge BBR er tanken på 2500 liter og befinder sig på Bornholm. Venlig hilsen Bjarne, Bornholm

Hvad ville det koste at få gravet en olietank op?

Vi er ved at købe et hus i Ballerup, som har en nedgravet olietank på grunden. Tanken er sandsynligvis på 2500 liter og blev sløjfet i 1984. Der findes tegninger der viser, at tanken er på bagsiden af huset, hvor der lige nu er lagt fliser. Hvad vil det koste at grave sådan en op?…

Tjek af ældre olietank.

Jeg ville gerne have fortaget et tjek af min gamle olietank, kan i være behjælpelige med denne opgave? Jeg bor i Københavns kommune. Venlig hilsen Klaus, København

Tømning af olietank.

Jeg har lige et spørgsmål, hvad er prisen for tømning af en olietank? Olietanken befinder sig i Bjæverskov. Venlig hilsen Anders, Bjæverskov

Tilbud på fjernelse af nedgravet olietank.

Jeg har en nedgravet olietank på min adresse i Københavns kommune. Jeg vil gerne bede om et tilbud på at få fjernet den? Venlig hilsen Kenneth, København

Tilbud på sløjfning af olietank.

Jeg har en nedgravet olietank 2500 liter, som næsten er tom. Kan i give mig et tilbud på sløjfning? Jeg bor i Københavns kommune. Venlig hilsen Steen, København

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse