Tilbud på afblænding af gammel olietank ønskes.

Forespørgsel:
Tilbud på “afblænding” af gammel olietank ønskes.
Sted hos mine forældre. Undertegnede vil helst være til stede ved evt arbejdets udførelse.
Tanken er fra 1964 og burde være afblændet 1984, den var tom da de overtog ejendommen (1983) og der blev aldrig fyldt olie på den, til gengæld overdækkede min far påfyldnings studsen og kunne (nu) ikke huske hvor den var. Vi har nu gravet påfyldnings røret/studsen fri helt ned til tanken og delvis frilagt udluftnings røret og kan derfor også se tankens nøjagtige placering.
Adressen er heldigvis et meget fugtigt område, med høj vandstand, så iltindholdet i jorden er lavt og derved også lavere tærings mulighed.
Større lastbil (slamsuger) kan holde 5 meter fra “studsen” på offentlig vej (dog over hæk) adgang ad fliserne ca. 15 meter.
Billeder med detaljer/placering kan fremsendes til jeres mail, hvis det ønskes, af hensyn til tilbuddet

Bedste hilsener

Carsten, Hørsholm

Andre har spurgt om:

Jeg ønsker en autoriseret tankattest.

Ved ejendom handel, mangler jeg autoriseret tankattest. Har selv opfyldt 1500 liter jord – olietank med grus. Hvis jeg selv finder tanken, hvad er prisen da? Venlig hilsen Svend, Horsens

Tilbud på sløjfning af to olietanke.

Vi skal muligvis købe en ejendom, hvor der er to nedgravede og sløjfede olietanke. Vi har endnu ikke været i stand til, at fremskaffe attester for sløjfningen. Sælger vil ikke gå med til en undersøgelse af jordbunden ift. forurening som betingelse for køb. Åbenlyst fordi, at påvist forurening vil sænke ejendommens værdi væsentligt. Vi har…

Tilbud på opgravning af olietank på 2500 liter.

Jeg vil gerne bede om et tilbud på, at få opgravet og afskaffet en gammel olietank på 2500 liter. Jeg kender desværre ikke typen af tank, men har en gyldig sløjfningsattest udarbejdet ved køb af ejendommen sidste år. Jeg vil dog formode, at den er fra 70’erne tanken, da huset er byget i 1973. Sig…

Jeg skal have sløjfet min olietank.

Jeg skal have sløjfet min olietank på ca. 4000 liter. Der står ca. 20 cm i bunden, som rest. Jeg bor i Holte kommune. Venlig hilsen Casper, Holte

Tilbud på sløjfning af olietanke.

Tilbud på afblænding/sløjfning af olietanke. Jeg bor i Københavns kommune. Venlig hilsen Karen, København

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes.

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes. Jeg bor i Odense kommune. Venlig hilsen Nikolaj, Odense

Sløjfning af min 2500 liters tank.

Jeg ville gerne bede om en sløjfning af min 2500 liters tank, som er underjordisk. Olien er brugt op, og jeg ville også gerne bede om en attest. Venlig hilsen Nicolai, København

Gammel olietank ønskes sløjfet og afblændet.

Hej. Vi har en gammel olietank fra 1982 på 1500 liter som vi gerne vil have sløjfet og afblændet, da den er udløbet og vi har skiftet over til en anden varmekilde. Hvor meget vil det koste og hvor hurtigt kan I få gjort det?  Venlig hilsen Ritvars, Vemb

Opgravning og indberetning til kommunen.

Hej. Vi fik fjernevarme i efteråret og vvs firma sørgede for at tømmer og afblænde den nedgravede tank. Den er ca. 20 år gammel, andet ved vi ikke om den. Kan vi få et tilbud på opgravning og efterfølgende indberetning til kommunen så den kan sløjfes i BBR? Venlig hilsen Anders, Egå

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes.

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes. Venlig hilsen Nikolaj, København

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse