anbefaling fra:

Andre har udtalt:

Michael, Pandrup

Tusind tak for hurtig og kompetent hjælp.

John, Ringsted

Efter hvad jeg kan bedømme det, er arbejdet udført korrekt. Efterladt i perfekt orden.

Pia, Køge

Fensmark er et seriøst firma, som laver et professionelt arbejde. God kundeservice, jeg er blevet godt orienteret om processen hele tiden. Kan varmt anbefales!

Maria, Stege

Super service fra Fensmark service Miljø! God kommunikation og hurtig opførsels af opgaven.Jeg kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø.

Olaf, Slagelse

Carsten jeres medarbejder var meget kompetent og omhyggelig, gravede et meget lille hul og reparerede det omhyggeligt efterfølgende med fliser. Flot lagt. Tak!

Martin, Randers

Vi har ikke andet end roser for veludført arbejde.

Mads, Jyllinge

Vi har været meget tilfredse med hele processen.

Jørgen, Allerød

Jeg kan absolut anbefale Fensmark. Fensmark har fra start til slut af en kompliceret oprensingsopgave udvist faglig kompetence, hurtigt udført arbejde og godt håndværk. Mine forventninger til arbejdets udførelse er til fulde blevt indfriet.

Mads, Fredensborg

En virkelig god oplevelse. Stor faglig kompetence. Svarer altid på mail og mobil meget hurtigt. Vi skulle have gravet en olietank op som lå lidt svært i forhold til at få en minigraver frem pga. niveau, men det var ikke noget problem for mandskabet der legende let kom omkring og efterlod kun jord til hvad…

Carsten, Kolding

Jeg oplevede en meget professionel håndtering af olietank, både når det kom til behandlingen før opgaven. Klare linjer på hvad jeg skulle gøre samt aftalte tidspunkt for udførelse af opgaven. Samt efterfølgende afslutning af opgaven, besked til kommunen samt mail herom og en fjernelsesattest. Meget stor tilfredshed – tak

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse