Olietank ønskes fjernet.

Forespørgsel:
Jeg har en fritstående olietank som jeg godt kunne tænke mig at få et tilbud på at få den fjernet.
Mvh

Mikkel, København

Andre har spurgt om:

Tilbud på tømning af 1500 liter jordtank.

Jeg skal bede om et tilbud på tømning af min 1500 liter jordtank, og få meldt det til kommunen. Venlig hilsen Kirsten, København

Kan i lave en attest på vores olietank er sløjfet?

Ifm. salg af vores hus mangler vi attest på, at den gamle olietank, som er på grunden er afblændet. Tidligere ejer har ikke udleveret dokumentation på dette, da vi overtog huset i 2006. Kan i lave en attest på dette? Venlig hilsen Thomas, København

Kan I tjekke min gamle olietank er tømt og afblændet korrekt.

Jeg ville høre om i kan tjekke min gamle nedgravede olietank er tømt og afblændet korrekt. Vil også gerne have lavet jordbundsprøver for at det kan konstateres, at der ikke har været udslip. I følge de gamle optegnelser er tanken 2500 liter stor og ligger i indkørslen. Den fremgår ikke af BBR men jeg kan…

Hvad vil det koste, at få fjernet en olietank?

I forbindelse med underskrift af betinget købsaftale er vi blevet bekendt med, at der foreligger en nedgravet olietank på 2500 liter, uden for bygningen. Det er oplyst at olietanken er tømt og afblændet. Vi er dog, som potentiel køber ikke helt overbeviste. Hvad vil det koste, at få fjernet olietanken? Venlig hilsen Nicolai, Hørsholm

Vi ønsker lokalisering og gensløjfning af olietank.

I forbindelse med salg af hus, ønsker vi en lokalisations bestemmelse af olietank og udarbejdelse af en gensløjfningsattest. Venlig hilsen Pernille, København

Jeg vil gerne bede om et tilbud på fjernelse af olietank.

Jeg vil gerne bede om et tilbud på fjernelse af olietank. Venlig hilsen Mikkel, Horsens

Tilbud for enten afblænding eller opgravning af oliefyr.

Min mor har fået luft til vand anlæg, som erstatning til oliefyret. Så jeg ønsker tilbud for enten afblænding eller opgravning. Venlig hilsen Nina, Slagelse

Hvad vil det koste at få tømt min olietank?

Hvad vil det koste at få tømt min olietank? Venlig hilsen Christina, Næstved

Vi har en forsyningstank i haven som skal fjernes.

Vi har en forsyningstank i haven som skal fjernes. Venlig hilsen Jens, København

Tilbud på bortskaffelse af olietank.

Jeg har en olietank på min ejendom, hvor der er en olietank på 1200 liter, den næsten er tom. Jeg ville gerne bede om et tilbud på bortskaffelse. Venlig hilsen Jakob, Frederiksberg

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse