Ønsker pris på tømning, rensning og afblænding af olietank.

Forespørgsel: ønsker pris på tømning rensning og afblænding af tank.
Mvh.

Henrik, Hedehusene

Andre har spurgt om:

Lokalisering af nedgravet olietank.

Jeg ville gerne bede om en lokalisering, af afblændet nedgravet 2.500 liters olietank og bekræftelse af afblænding.  Venlig hilsen Morten, Vordingborg

Sløjfning af 1200 liter olietank.

Sløjfning af 1200 liter olietank. Den er fritstående i udhus og indeholder ca. 150 liter olie. Tanken skal bortskaffes og attest på sløjfning udleveres til brug for ændring af BBR. Venlig hilsen Per, Middelfart

Tilbud på afblændingsattest.

Kan i give mig et tilbud på en afblændingsattest? Adressen er i Skanderborg. Venlig hilsen Anders, Skanderborg

Vi skal have sløjfet vores olietank.

Vi skal have sløjfet/nedlagt en olietank. Ville i give mig en pris? I må gerne ringe til mig, så kan vi aftale nærmere. Venlig hilsen Andreas, Vejle

Pris på sløjfning.

Jeg har en 1200 liters fritstående olietank. Hvad koster det at få den sløjfet. Venlig hilsen Michael, København

Tilbud på olietankeftersyn.

Kan i hjælpe mig med at oplyse hvad i skal have for, at foretage et olietankeftersyn. Vi skal have fastslået hvorvidt vores olietank er lovlig, altså både hvad angår dokumentation, rørføring osv. så vi kan sikre os at den vil være dækket af forsikringen i tilfælde af udslip. Venlig hilsen Peter, Næstved

Opgravning af 2 olietanke.

Jeg har 2 stk. gamle plast olietanke på 2400 liter hver. De ligger i jorden, men bliver ikke brugt og skal derfor slettes på BBR rapporten og fjernes. Adressen er i Middelfart. Hvad er prisen for denne opgave? Venlig hilsen Ronni, Middelfart

Opgravning af olietank.

Jeg vil gerne have opgravet en olietank. Den ligger under fliserne bag vores hus og adgangsvejen derom nok max 90 cm bred. Vi købte huset som dødsbo for 2 år siden, og jeg aner ikke hvor stor tanken er. Jeg mener ikke at den er fyldt med sand. Vi skal have lavet omfangsdræn, så det…

Lokalisering af olietank.

Vi er i gang med at købe et hus, hvor der måske ligger en olietank på grunden. Vi kunne godt tænke os at få styr på dette, inden vi endeligt køber huset. Sælger har haft en VVS’er ude, med en jordspyd men kunne ikke mærke noget i jorden. Huset ligger i Espergærde. Er det noget…

Gammel indemuret olietank ønskes fjernet.

Jeg har på min ejendom en gammel indmuret dieseltank som jeg gerne vil have fjernet i min kælder? Venlig hilsen Jens, København

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse