anbefaling fra:

Nick, Sønderborg

Vi har fået sløjfet vores olietank. De er super venlige og hjælpsomme i telefonen. De gav et skriftligt tilbud, kom få dage efter og udførte arbejdet som aftalt. Kan helt sikkert anbefales.

Andre har udtalt:

Poul, Roskilde

Meget venlig og professionel behandling – gælder alle vi har været i kontakt med – kontoret. De 3 hold der har være på besøg og foretaget undersøgelser Vi er meget tilfredse. Tak for det

Kim, Ebberup

Fensmark var helt klart det rigtige firma til opgravning, samt bortskaffelse af olietank. Hurtig og kompetente ekspedition, som også holder hvad de lover. Stor ros herfra højtoften. Vil trygt anbefale andre at bruge Fensmark. Venlig Hilsen en tilfreds kunde. 10/10 stjerner.

Sten, Agerbæk

Jeg takker for godt arbejde.

Jørgen, Ringsted

Jeg har fået tømt og renset min olietank rimelig hurtig. Hende der var her, arbejde godt og  hurtigt og rydde pænt op efter sig.

Kirsten, Tommerup

Tak for god kundeservice og godt udført arbejde.

Jørgen, Ringsted

Jeg har fået tømt og renset min olietank rimelig hurtig. Hinde der var her, arbejde godt og  hurtigt og rydde pænt op efter sig.

Kim, Fuglebjerg

Super tilfreds med Fensmark! Gode samtaler over tlf. Og ved ønske fra os, kunne de presse sig ind en uge før aftalt tid. Alt i alt, kæmpe anbefaling her fra 😊

Erland, Dalmose

Hurtig og effektiv afhentning. Flink mand der kom.

Kitty, Ringsted

Fjernet olie og afblændet olietank. Jeg fik rigtig god rådgivning. Olien blev fjernet meget professionelt – med god beskyttelse af omkringliggende fliser. Jeg er MEGET tilfreds og vil på det varmeste anbefale Fensmark.

Poul, Odder

Hurtig og effektiv udførelse af arbejdet. Tak for det.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse