Min olietank er lige fyldt op, hvad gør jeg?

Forespørgsel:
Jeg er i et de lemma har lige fået fyldt min tank op her i maj måned. Og har 2200l i den nu, og nu er min kedel kaput, og jeg skal have fjernvarme ind, da jeg ikke må sætte en ny kedel op. Hjælp mig det er mange penge at smide ud i den blå luft. Hvad gør jeg. Hilsen den bekymrede

Leif, København

Andre har spurgt om:

Vi ønsker undersøgt om der en olietank på grunden.

Jeg har købt et hus med varmepumpe men huset står registreret med olietank. Jeg har brug for at undersøge om der er olietank på min grund og udarbejde dokumentation at der ikke er en. Hvis der er en olietank, har jeg brug for at skrote/fjerne den og få dokumentation til kommunen om det. Formålet er…

Hvad koster det at få opgravet vores olietank?

Hej. Vi har en i 1995 afproppet (i flg. oprindelig byggetilladelse i 1974) 4000 liter olietank nedgravet. Hvad koster det at få gravet sådan en svend op og fragtet væk? Hvad koster det, hvis den er gravet fri, så I bare skal løfte den op og køre den væk? Venlig hilsen Hanna, Køge

Rengøring og fjernelse af fritstående olietank.

Tak for tilbuddet på rengøring og fjernelse af fritstående 1200 liter olietank. Venlig hilsen Mads, Sorø

Sløjfet nedgravet olietank ønskes fjernet.

Vi har en nedgravet olietank der allerede er sløjfet, men vi ønsker den fjernet. Vi ønsker en pris inkl. afhentning/bortskaffelse, løft ud af udgravning, udarbejdelse af papirer/dokumentation til Kommunen. Vi kan have den udgravet indenfor få dage. Venlig hilsen Mark, Greve

Skrotning af 1200 liter olietank.

Skrotning af olietank 1200 liter fra 1983 – skal graves op. Jeg ønsker uforpligtet tilbud. Venlig hilsen Karin, Slagelse

Tilbud på rengøring og afblænding af nedgravet olietank.

Vil gerne have tilbud på rengøring og afblænding af nedgravet olietank. Venlig hilsen Sune, Jyllinge

Udskiftning af fritstående olietank.

Udskiftning af fritstående olietank. Hvad er prisen for sådan en opgave? Venlig hilsen Søren, Viby

Tilbud på fjernelse af fritstående olietank.

Tilbud på fjernelse af fritstående olietank. Venlig hilsen Lærke, København

Ønsker pris på lokalisering og gensløjfning af olietank.

Ønsker pris på lokalisering og gensløjfning af 2500 liter olietank. Tanken har ikke været i brug i mange år. Venlig hilsen Jacob, Vejle

Jeg vil gerne modtage et tilbud på afblænding af olietank.

Hej. Jeg vil gerne modtage et tilbud på afblænding af olietank. Det er usikkert hvor meget olie der er tilbage i tanken. Hvornår vil I evt. have mulighed for at udføre opgaven? Venlig hilsen Tore, Støvring

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse