anbefaling fra:

Michael, Glumsø

I forbindelse med en hushandel havde min familie og jeg noget af en udfordring med en olietank. Handlen var meget tæt på endelig, så vi var pænt pressede, da vi pludselig skulle til at dokumentere det ene og det andet, kigge på weblager og en masse andet. Omkring en olietank, der ikke havde været i brug i ca. 15-18 år. Og i øvrigt var sløjfet 10 år før vi overtog huset. Vi fik anbefalet Fensmark, og de forstod med det samme situationen, og vi blev holdt venligt i hånden fra første telefonopkald. Du får ikke en smart sælger i røret, men en meget faglig og behagelig medarbejder, og tilbuddet var meget overskueligt.

Der gik ca. en uge fra første opkald til vi havde den attest, der kunne afslutte vores hussalg. Og der havde Fensmark altså været forbi allerede dagen efter vi talte med dem første gang. Og søge efter olietanken, to dage senere kom en minigraver og gik på opdagelse. Og hele vejen igennem var det søde og behagelige medarbejdere, der er helt med på, at lovstof omkring olietanke er lidt svært for almindelige mennesker. Så vi er yderst tilfredse med alles arbejde. Skal også lige nævnes, måske ikke for højt, men priserne er helt klart ok i forhold til det antal timer + maskiner + materiel, der blev smidt efter vores sag. 10/10 anbefaling herfra. 🙂

Andre har udtalt:

Kasper, Slagelse

Virkelig god service, og hurtig ekspedition! Super professionelle og effektive! God orientering om forløb, både fra der blev givet tilbud og til opgaven var løst!

Per, Svendborg

Rigtig god og positiv tekniker der udførte opgaven, i det hele taget, god oplevelse.

Ronny, Køge

Personalet gav mig en forståelig info om opsugningen af rest olien og ligeledes tildækningen efter færdigt arbejde, meddelelse blev sendt til kommunen, så jeg skulle ikke gøre noget efter de forlod mit hus. Stor tilfredshed!!!

Michael, Slagelse

Kun roser herfra, meget god service og behandling, både af planlægningsafdelingen og hos de folk der udførte opgaven.

Leif, Ringsted

Rigtig god service. Flinkt personale. Meget professionelle

Line, Ballerup

Vi har fået virkelig god, effektiv, kompetent og professionel behandling af Fensmark, og de kunne imødekomme vores ønske om hurtig sagsbehandling. Stor anbefaling herfra.

Niels, Viborg

Meget hurtig sagsekspedition, medarbejderen der udførte afblændingen var hurtig og professionel og efterlod stedet i meget fint og rydelig stand. Jeg kan varmt anbefale Fensmark Miljø

Christian, Rudersdal

Tak for god service og ikke mindst fleksibilitet. I forbindelse med mit skifte til fjernvarme, havde jeg svært ved at give en dato til Fensmark. I var dog utrolig fleksible og vi fandt på kort tid en dato, hvornår I kunne komme forbi og fjerne min olietank.

Erik, Vesthimmerlands

Mange tak for en hurtig og flot indsats i forbindelse med at finde vores olietank. Ligeledes den  efterfølgende korrekte gensløjfning af tanken, så den nu opfylder kravene i Olietankbekendtgørelsen paragraf 30. Kan kun anbefale Fensmark Service Miljø.

Allan, Middelfart

Hurtig og kompetent løsning af opgaven samt hurtig og venlig kommunikation undervejs i forløbet. Fensmark kan klart anbefales.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse