anbefaling fra:

Michael, Glumsø

I forbindelse med en hushandel havde min familie og jeg noget af en udfordring med en olietank. Handlen var meget tæt på endelig, så vi var pænt pressede, da vi pludselig skulle til at dokumentere det ene og det andet, kigge på weblager og en masse andet. Omkring en olietank, der ikke havde været i brug i ca. 15-18 år. Og i øvrigt var sløjfet 10 år før vi overtog huset. Vi fik anbefalet Fensmark, og de forstod med det samme situationen, og vi blev holdt venligt i hånden fra første telefonopkald. Du får ikke en smart sælger i røret, men en meget faglig og behagelig medarbejder, og tilbuddet var meget overskueligt.

Der gik ca. en uge fra første opkald til vi havde den attest, der kunne afslutte vores hussalg. Og der havde Fensmark altså været forbi allerede dagen efter vi talte med dem første gang. Og søge efter olietanken, to dage senere kom en minigraver og gik på opdagelse. Og hele vejen igennem var det søde og behagelige medarbejdere, der er helt med på, at lovstof omkring olietanke er lidt svært for almindelige mennesker. Så vi er yderst tilfredse med alles arbejde. Skal også lige nævnes, måske ikke for højt, men priserne er helt klart ok i forhold til det antal timer + maskiner + materiel, der blev smidt efter vores sag. 10/10 anbefaling herfra. 🙂

Andre har udtalt:

Pia, Jægerspris

Meget venlig behandling, også når man er en ældre dame. Opgaven blev udført til fuld tilfredshed, selvom det opstod et problem undervejs. Kan kun anbefalede dette firma til andre. Venlig hilsen.

Flemming, Silkeborg

Fin service og oprydning.

Jesper, Spøttrup

Super tilfreds. Kan kun anbefale dem. De efterlader det som det var, kan faktisk ikke se de har været i jorden. Super god service 🙂

John, Rødovre

Den måde det blev udført på fra start til slut var godt og en rigtig god medarbejder man sendte til udførsel.

Elena, Ishøj

Kæmpe TAK – for utrolig hurtig, god og yderst professionel service. Min sag har været i de bedste hænder og jeg er blevet vejledt på den bedst mulige måde af Jeres medarbejdere. Både på kontoret og her på matriklen. Jeg er meget taknemmelig.

Jytte, Haslev

Jeg har været meget tilfreds med det arbejde der er udført på min grund. Meget professionelt og meget venligt personale. Jeg kan kun anbefale at man henvender sig til Fensmark Service og Miljø ApS.

Børge, Skive

Er meget tilfreds med arbejdets udførelse tak.

Jan, Nr. Alslev

Vi er meget tilfredse med gennemsøgning af vores grund. En kompetent og behagelig medarbejder. Hurtig ekspedition vedr. rettelse af vores BBR. Kan trykt anbefale jer til andre.

Jens, Tinglev

Super Top und sehr freundlich und hilfsberreit. Super top og meget venlige og hjælpsomme 🙂

Inge-Marie, Næstved

Far første henvendelse og til udført arbejde, har  arbejdet været suverænt.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse