anbefaling fra:

Kurt, Hillerød

Udstrakt grad af kundeservice, svarer hurtigt på alle henvendelser og rimelige priser. Kan kun anbefale Fensmark!

Andre har udtalt:

Jan, Glostrup

I var anbefalet af vores søn der kun kunne sige godt om jer. Ligeledes anbefalet af Lokalbolig Glostrup – og ingen af disse 2 anbefalinger blev på nogen måde gjort til skamme. I den grad servicemindede medarbejdere Fensmark virkelig kan være stolte af. Hurtig tilbagemelding på arbejdet – med sløjfningsattest. Kan virkelig anbefales

Carl, Gørlev

Vores kontakt med Fensmark Service Miljø ApS, har helt igennem været en positiv oplevelse. Fra start har vi fået uddybende forklaring på, hvad der skulle ske samt telefonisk advisering om hvornår tingene skulle ske. Samtidig har vi kun haft positive oplevelser med dem vi har haft kontakt med telefonisk, samt med dem der har været…

Ejnar, Furesø

Meget fin kommunikation og information såvel forud som under og efter udførsel af opgaven.

Perry, Silkeborg

Jeg har været meget tilfreds, og meget glad over jeres hurtig udrykning, og det ser pænt ud efter jeres mand har forladt stedet. Man kan slet ikke se han har været her. Så er meget tilfreds med det hele 😊.

Bo, Roskilde

Det var meget nemt fra start til slut. Fensmark klarede alt, også afmelding til kommunen. Kan klart anbefales herfra.

Kirstine, Hedensted

Min bedste anbefaling for hurtig og ansvarsfuld tømning, skylning og plombering af min gamle olietank. Det var en venlig ung mand som var her.

Daniel, Hørsholm

Mange tak, jeg har været meget tilfreds med jeres arbejde, alt har fungeret, og der har været styr på tingene.

Bo, Roskilde

Alt var bare perfekt..tak for det

Michael og Rikke, Stevns

POSITIV tilbagemelding, til hele mandskabet. For veludført arbejde og varme personer. Fra kontor personale, alle skriv osv. I skal vide vi er så taknemmelige.

Margit, Greve

Vi er yderst tilfredse med det arbejde I har udført hos os. Hurtig og meget behagelig dialog omkring arbejdet. Vi takker mange gange.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse