anbefaling fra:

Klaus, Greve

Rigtig god vejledning, hurtig og professionel udførelse af olietank opgave til en rimelig pris.

Andre har udtalt:

Jørn, Kastrup

Mange tak for en god behandling og meget fint arbejde. Vi vil altid anbefale jer.

Leif, Albertslund

Jeg har været meget, meget tilfreds med Fensmark Service Miljø. Hurtig og effektiv service af høj kvalitet.

Malte, Kongens Lyngby

Jeg har været fuldt ud tilfreds – og mere til – med den udførte opgave. Vi fik både fjernet hæk og olietank. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan varmt anbefale Fensmark Miljø.

Keld, Hvidovre

God service fra start til slut. God og informativ snak første gang de blev kontaktet. Deres mand på stedet var også villig til at svare på, alle de spørgsmål der var. Og alt blev efterladt rent, og ikke en dråbe spildt til trods for, at der var meget olie der skulle op. Kan kun anbefale…

Aase, Hadsund

Vi er rigtig tilfredse med Fensmark Miljø. Alt foregik hurtigt og renlig håndtering af sløjfning af olietank. Så jeg vil helt klart anbefale Fensmark Miljø.

Danny, Faaborg-Midtfyn

Bare godt;) Venlig, hurtig & professionelt udført.Kan varmt anbefales.

Jytte, Vejle

Tak for super godt udført arbejde 😊

Pia, Hvidovre

Har fået fjernet en fritstående olietank. Fensmark har fremstået meget pålidelige, og professionelle med et højt service niveau. Giver mine varmeste anbefalinger.

Annie, Horsens

Jeg har været meget tilfreds med det udførte arbejde. Hurtig tilbagemelding ved min henvendelse om tilbud. Afdækning på belægningssten, så der var ingen olie spildt. De personer jeg har talt med var venlige, så alt i alt god oplevelse.

Tine, Glostrup

Vi har været yderst tilfreds med Fensmark tilgang til opgaven samt udførelse. De har været professionelle fra første samtale.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse