anbefaling fra:

Kaspar, Høng

Rigtig fin service, kommunikation og rådgivning i forbindelse med sløjfning af vores olietank. Kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø.

Andre har udtalt:

Kirsten, Vejle

Jeg er meget tilfreds med jeres håndtering af sløjfning af min olietank. Jeg havde besøg af en flink og meget behagelig ung mand, han skal have meget ros. Jeg kan kun anbefale Fensmark Service Miljø til andre.

Henrik, Vallensbæk

Super hurtig og effektiv service.Opgaven grundig udført og der er pænt ryddeligt efter de er færdige.Kan varmt anbefales.

Søren, Skive

Vi skulle have sløjfet en nedgravet olietank i forbindelse med en bolighandel. Fensmark Service Miljø løste opgave indenfor 1 uge så vi kunne komme hurtigt videre med handlen. Det giver tryghed at vide, at opgaven er løst professionelt!

Jimmy, Holbæk

Tusind 1000 tak for en fantastisk perfekt service. Jeg kan kun give Fensmark Service Miljø de bedste anbefalinger. 6 stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐⭐. Bedste hilsner.

Kirsten, Præstø

Vi har søgt hjælp vedr. sløjfet/opgravet olietank hos Fensmark Service Miljø. Vi har været meget tilfredse med såvel det udførte arbejde, som den hurtighed firmaet har imødekommet vores forespørgsel på. Vi har oplevet at blive imødekommet med stor professionalisme og venlighed. Tak for det. Vi kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø.

Allan, Hedensted

Vil gerne sige jer stor tak for hurtig hjælp og stor service fra jeres side. Det hjalp os fantastisk meget, og jeg vil varmt anbefale Fensmark Service Miljø.

Benny, Kolding

Hurtig, præcis og venlig service pr. telefon.Tilbudt hurtig udførelse af opgaven, som blev udført til fuld tilfredshed.

Michael, Tune

Kom til tiden, og udførte arbejdet.Ikke så meget vrøvl.

Pernille, Hinnerup

Super god service både med at svare på spørgsmål via mail samt udføre opgave med at sløjfe olietank. Vi kan slet ikke se, at I har været her.

Michael, Horsens

Super fin håndtering af proces.Ringede kl 8 og olietank var fjernet til aften til aftalt pris.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse