Skip to content

anbefaling fra:

Jette, Thisted

Jeg må sige der er udvist en udsøgt service. Personen som var udsendt af jer, havde så fin en tålmodighed med de ekstra mennesker omkring ham. Det var både min far, hans nabo og køber af grunden. De fik alle indsigt i arbejdsgangen med sløjfningen af olietanken, og besvaret alle deres spørgsmål. Mange tak for det.

Andre har udtalt:

Annegrete, Hillerød

Tak for veludført arbejde. Jeg har været yderst tilfreds med jeres arbejde.

Birgitte, Halsnæs

Dejlig hurtig, effektiv og professionel håndtering af sagen.

Ib, Stege

Vi vil gerne sige jer tak for et rigtigt dejligt forløb med at få vores olietank sløjfet. Lige fra første besøg med opmåling og anbefaling af hvad der skulle gøres. Først besøg af to meget søde og effektive medarbejder som udførte optagning af belægning, sløjfning af tank, og etablering af belægning igen. Og til sidst…

Peter, Tappernøje

Godt håndværk. Hurtigt og effektiv, fjernede alt, olietank, oliefyr, rør og fittings fra den gamle installation.

Steen, Horsens

Fensmark har været yderst professionelle og grundige i eftersøgningen af olietank. Kan kun anbefale dem til lignende opgaver.

Janni, Slagelse

Hold da helt op hvor er I gode! Jeg kom hjem fredag sent, og havde forventet en opgravet og mudret have efter fredagens heftige regnvejr. Men alt er dækket til, og er så fint, så man næsten ikke kan se, at I har været her.Jeg tror, og håber at I fandt den gamle tank? Stor…

Klaus, Greve

Rigtig god vejledning, hurtig og professionel udførelse af olietank opgave til en rimelig pris.

Hans Jørn, Odense

Tak for en meget dygtig og professionel løsning af opgaven i forbindelse med eftersyn og udarbejdelse af sløjfningsattest på den nedgravede olietank på min matrikel.

Tove, Ryomgård

Jeg har været yderst tilfreds med den service jeg har fået fra Fensmark.

Henrik, Kolding

Venlig og god service. Gennemskueligt hvad der bliver lavet, og hvad det koster. Et firma jeg på alle måder kan anbefale.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse
Scroll To Top