anbefaling fra:

Jens, Mørkøv

Meget professionel og hurtigarbejdende medarbejder. Han var hjælpsom og meget imødekommende og venlig.

Andre har udtalt:

Erik, Vesthimmerlands

Mange tak for en hurtig og flot indsats i forbindelse med at finde vores olietank. Ligeledes den  efterfølgende korrekte gensløjfning af tanken, så den nu opfylder kravene i Olietankbekendtgørelsen paragraf 30. Kan kun anbefale Fensmark Service Miljø.

Allan, Middelfart

Hurtig og kompetent løsning af opgaven samt hurtig og venlig kommunikation undervejs i forløbet. Fensmark kan klart anbefales.

Erica, Vordingborg

Kan kun anbefale Fensmark Miljø, alt gik helt efter planen, hurtigt og alt som lovet. Meget hjælpsomme, gode svar på mine spørgsmål. I får fem stjerner ud af fem fra mig.

Lone, Skanderborg

Tak for god og hurtig service.

Marianne, Lyngby-Taarbæk

Perfekt udført arbejde ifm. gensløjfning af olietank. Alle aftaler overholdt og god kommunikation i forløbet😊

Michael, Lejre

Det var en fornøjelse at bede Fensmark bortskaffe vores udtjente olietank. Der kom et hurtigt svar på hvordan de ville udføre jobbet, samt en pris . Så jeg kan kun anbefale Fensmark Service Miljø.

Martin, Vejle

Mange tak for den bedste service!!! I har været tilgængelige HVER gang vi har ringet og skrevet. Vi forsøger at løse nogle svære situationer for diverse ejere, men det kan ikke lade sig gøre uden jeres hjælp. Især på den hurtige ekspedition. Det var vist nok ros for denne gang. Men den er berettiget.

Jeanette, Kalundborg

Vi har fået fjernet en olietank og har fået en god og professionel behandling. De har været yderst effektive, punktlige og meget behagelige. De får vores bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Finn, Køge

Jeg har været ovenud tilfreds med fjernelse af min olietank.

Erik, Høje-Taastrup

Tak for en professionel og hurtig behandling af opgaven. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Fensmark.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse