Jeg vil gerne have sløjfet, opgravet og bortkørt min olietank.

Forespørgsel:
Hej
Jeg forventer at jeg i oktober/november skal have skiftet oliefyret med et gasfyr.

I den forbindelse vil jeg gerne have sløjfet, opgravet og bortkørt min nuværende olietank (der faktisk er to tanke), inkl. alt kommunikation med kommunen desangående.
Er det noget i kan være behjælpelig med og hvad vil det koste?
Der er adgang til olietankene med en rendegraver, og de er beliggende ca 15m fra vejen.
Planen er at vi skal have udvidet indkørslen ved at grave en del jord af , så tanken er at vi kan benytte jord derfra til at fylde i hullet som tankene efterlader.

Det fremgår af BBR meddelelsen at det er to plasttanke af 2500L der er etableret i år 1976

Fabrikationsnr.: 26246 og 26244
Typegodkendelsesnr.: 29-920
Størrelse: 2500 L og 2500 L
Indhold: Fyringsgasolie Fabrikationsår: 1976
Materiale: Plast

Jesper, Bagsværd

Andre har spurgt om:

Jeg ønsker en autoriseret tankattest.

Ved ejendom handel, mangler jeg autoriseret tankattest. Har selv opfyldt 1500 liter jord – olietank med grus. Hvis jeg selv finder tanken, hvad er prisen da? Venlig hilsen Svend, Horsens

Tilbud på sløjfning af to olietanke.

Vi skal muligvis købe en ejendom, hvor der er to nedgravede og sløjfede olietanke. Vi har endnu ikke været i stand til, at fremskaffe attester for sløjfningen. Sælger vil ikke gå med til en undersøgelse af jordbunden ift. forurening som betingelse for køb. Åbenlyst fordi, at påvist forurening vil sænke ejendommens værdi væsentligt. Vi har…

Tilbud på opgravning af olietank på 2500 liter.

Jeg vil gerne bede om et tilbud på, at få opgravet og afskaffet en gammel olietank på 2500 liter. Jeg kender desværre ikke typen af tank, men har en gyldig sløjfningsattest udarbejdet ved køb af ejendommen sidste år. Jeg vil dog formode, at den er fra 70’erne tanken, da huset er byget i 1973. Sig…

Jeg skal have sløjfet min olietank.

Jeg skal have sløjfet min olietank på ca. 4000 liter. Der står ca. 20 cm i bunden, som rest. Jeg bor i Holte kommune. Venlig hilsen Casper, Holte

Tilbud på sløjfning af olietanke.

Tilbud på afblænding/sløjfning af olietanke. Jeg bor i Københavns kommune. Venlig hilsen Karen, København

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes.

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes. Jeg bor i Odense kommune. Venlig hilsen Nikolaj, Odense

Sløjfning af min 2500 liters tank.

Jeg ville gerne bede om en sløjfning af min 2500 liters tank, som er underjordisk. Olien er brugt op, og jeg ville også gerne bede om en attest. Venlig hilsen Nicolai, København

Gammel olietank ønskes sløjfet og afblændet.

Hej. Vi har en gammel olietank fra 1982 på 1500 liter som vi gerne vil have sløjfet og afblændet, da den er udløbet og vi har skiftet over til en anden varmekilde. Hvor meget vil det koste og hvor hurtigt kan I få gjort det?  Venlig hilsen Ritvars, Vemb

Opgravning og indberetning til kommunen.

Hej. Vi fik fjernevarme i efteråret og vvs firma sørgede for at tømmer og afblænde den nedgravede tank. Den er ca. 20 år gammel, andet ved vi ikke om den. Kan vi få et tilbud på opgravning og efterfølgende indberetning til kommunen så den kan sløjfes i BBR? Venlig hilsen Anders, Egå

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes.

Jeg har en nedgravet olietank der skal sløjfes. Venlig hilsen Nikolaj, København

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse