Jeg vil gerne have en pris på fyldning af gammel olietank.

Forespørgsel:
Hej
Jeg vil gerne have en pris på fyldning af gammel olietank samt attest på dette.
Tanken er 30 år gammel, stål med glasfiber.

Mvh
Kristian, Hårlev

Andre har spurgt om:

Tilbud på sløjfning af olietank.

Jeg vil gerne have et tilbud på sløjfning af olietank. Der er tale om en glasfibertank på 5900 liter nedgravet i 1983. Venlig hilsen Niels, Kongens Lyngby

Min olietank skal gensløjfes.

Jeg er ved at sælge mit hus i Næstved. Vi har en olietank, som jeg tænker skal gensløjfes. Kan i hjælpe med denne opgave? Venlig hilsen Luise, Næstved

Jeg har en olietank, som skal sløjfes.

Jeg har en olietank, som skal sløjfes og derefter meldes til Hillerød komme. Venlig hilsen Mads, Hillerød

Jeg ville gerne fylde min tank med sand.

Jeg har en 1000 liter olietank der skal sløjfes. Den er tømt, men tænker måske at fylde den med sand. Kan i hjælpe med det og hvad vil det koste. Venlig hilsen Lars, Fredericia

Attest på nedgravet sløjfet olietank.

Vi har en nedgravet sløjfet olietank. På BBR står der bare vi har en nedgravet sløjfet olietank, men vi kan ikke finde attest eller dokumenter herom. Sløjfningen skete før vi købte huset. Vi er i et hussalg, så vi har brug for hjælp og vejledning if. med hvad vi gør herfra. Venlig hilsen Jakob, Tølløse

Pris på afpropning af olietank.

Jeg skal have sløjfet min olietank. Jeg har tømt den for olie, men mangler afpropning mv. Måske er det en god ide at få fyldt sand i den. Kan I hjælpe med den opgave og hvad koster det? Venlig hilsen Lars, Fredericia

Pris på eftersøgning af olietank.

Du har før hjulpet os. Vi har nu en sag mere – og skal spørge om en pris på indsatte (som købers rådgiver ønsker). Vi mener at kunne sige, hvor den nedgravede tank befinder sig – så tror ikke, at I skal bruge tid på at finde denne. Men kan du give en pris –…

Vi skal have foretaget jordbundsundersøgelse.

Vi er ved at købe et hus i Værløse og skal i den forbindelse have foretaget jordbundsundersøgelse hurtigst muligt, hvilket vi gerne vil bede om et tilbud fra jer på. Der er en nedgravet, afblændet olietank på grunden. Tanken er på 2500 liter, fra 1962 og sløjfet i 1984. Venlig hilsen Laura, Furesø

Hvad koster en opgravning?

Jeg er ved at købe et sommerhus, hvor der er en olietank. Hvad koster en opgravning samt prøvetagning for, at se om jorden er forurenet? Venlig hilsen Frederik, Frederikssund

Pris på tømning af nedgravet olietank.

Jeg vil gerne bede om en pris på tømning og rensning af en nedgravede 2500 liters olietank, så den efterfølgende kan bruges til opsamling af regnvand til havevanding. Venlig hilsen Erik, København

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse