Jeg har en olietank, som jeg skal have sløjfet.

Forespørgsel:
Hej.
Jeg skriver fordi jeg har en olietank som jeg skal have sløjfet, tanken er en 1500 L som er nedgravet i min indkørsel. Tanken har ikke været i brug de sidste år, men da vi have oliefyr lod vi fyret køre tør så jeg regner ikke med at der er ret meget olie i den. Jeg har læst lidt på jeres hjemmeside om hvordan i gør det. Så det jeg gerne vil have en pris på er at tømme den og så fylde den med sand. Jeg vil gerne grave ned til påfyldningstudserne, så det evt er klar til jer når i kommer, hvis det kan have jeres interesse.
Jeg ser frem til at høre fra jer. Mvh

Klaus, Hjørring

Andre har spurgt om:

Gammel indemuret olietank ønskes fjernet.

Jeg har på min ejendom en gammel indmuret dieseltank som jeg gerne vil have fjernet i min kælder? Venlig hilsen Jens, København

Vi skal have fjernet en gammel olietank.

Skal have fjernet en gammel olietank. Den er fritstående. Venlig hilsen Jeppe, Kerteminde

Tilbud på skrotning og sløjfning af fritstående olietank.

Hej. Ønsker tilbud på skrotning og sløjfning af sin fritstående olietank 1200 liter. Venlig hilsen Brian, København

Vi skal have bestilt en sløjfningsattest.

Vi skal have bestilt en sløjfningsattest. Sælger ved godt hvor tanken er og den er rimelig nem at komme til, der skal løftes et par små fliser i indkørslen. Sælger er 85 år, så det er nok jer der skal fjerne fliserne, men sælger vil jo være hjemme. Hvilken dag og ca. tidspunkt vil I…

Tilbud på en gensløjfningsattest.

Ejendommen er opført i 1977 med oliefyr og dermed en nedgravet olietank som ligger i indkørslen/carporten – se vedhæftet bilag. Der er kommet gas ind i 1989 – hvor hun mener at hendes mand selvfølgelig har fået afblændet olietanken. Da han var meget ordentlig med tingene – men der findes ingen afblændingsattest – hvormed jeg…

Sløjfning af olietank på 2500 liter.

Sløjfning af olietank på 2500 liter. Venlig hilsen Frank, Grenaa

Sløjfning af jordtank fra 1971.

Sløjfning af jordtank fra 1971. Venlig hilsen Robert, Ørbæk

Tilbud på jordundersøgelse.

Jeg er i gang med købe en villa. Jeg er interesseret i at få en jordundersøgelse. Venlig hilsen Kasper, København

Tilbud på opgravning og fjernelse.

Tilbud på opgravning, fjernelse samt afmeldingsdokument af 2500 liters dieselstank. Venlig hilsen Leif, Næstved

Fjerne fritstående olietank.

Vores oliefyr er totalskadet, derfor har vi har akut fået en varmepumpe og en elvarmevandsbeholder som varmekilder. Vi vil gerne have en pris på, at afmontere og fjerne en fritstående tank i plast, samt et oliefyr, som står i vores kælder. Vi nåede lige at få tanket 1000 liter olie i tanken, da vi havde…

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse