anbefaling fra:

Henrik, Lejre

Jeg har modtaget meddelelsen fra kommunen om at de har opdateret BBR med den nye oplysning. Det er en god rapport som er vedhæftet, der beskriver og illustrerer omstændighederne fint. Jeg synes, I har håndteret opgaven godt og informeret åbent igennem hele forløbet. Jeg ser frem til at Regionen godkender sagen, så den kan blive lukket. Tak for et godt arbejde både på kontoret med rapporten/sagsbehandling og mht arbejdet på adressen.

Andre har udtalt:

Kenneth, Galten

Har fået gensløjfet min 4000 liter tank i forbindelse med salg af ejendommen. Har fået professionel rådgivning fra start, med klar procedure og priser. Planlægning af opgaven skete på få dage. Montøren som udførte opgaven var både omgængelig og kompetent. Stor anerkendelse her fra.

Ivan, Haslev

fuld tilfredse med jer!

Flemming, Næstved

Nemt at lave aftale om opgravning. Kom præcis på aftalte tidspunkt og knoklede til de var færdige. Fyldte hullet op, stampede og efterlod stedet næsten uberørt. Kan anbefales.

Erik, Rønnede

Meget hurtig og god behandling i forbindelse med sløjfning af olietank og hurtig afmelding i kommunen. Holder hvad i lover. Tak

Anette, Vordingborg

1000 tak for jeres flotte arbejde. Vi er taknemmelige og glæder os nu til at kunne leverer vores hus videre til nye ejere.

Klaus, Charlottenlund

Tak for mail. Og tak for hjælpen. Meget værdsat. Og professionelt.

Kim, Espergærde

Vi er 200% tilfreds med kontakt, service og den hurtige udførsel af arbejdet. Det er super god betjening og oplysning hele vejen i gennem forløbet. Tusind tak herfra!

Ole, Brøndby

Vi har været meget tilfredse med udførelsen af opgaven.

Birgitte, Holte

Min dialog med Fensmark har fra første dag været effektiv og professionel. Medarbejderne on-site var også imødekommende og gjorde deres bedste for at løse opgaven, så godt de kunne. Vi fik tømt vores nedgravede olietank og registreret det hos kommune. Fensmark får min anbefaling med herfra!

K.S. Bjæverskov

Dejligt at det ser fornuftigt ud med undersøgelserne. Og en god oplevelser at samarbejde med Jer. Det gik hurtigere end forventet, og altid et kort opkald væk.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse