skrotning af olietank

fensmark_miljo_opgravning_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Hvor gammel er tanken?
 • Hvilken type er tanken, glasfiber eller stål?
 • Hvor stor er tanken?
 • Hvor skal tanken afleveres?
 • Skal tanken afmeldes på din BBR?

Hvad koster det?

For opgravning af nedgravet olietank

For rensning og opgravning ligger prisen fra ca. kr. 18.450 afhængig af tankens størrelse og forhold.

 

For fritstående olietank

For fjernelse af fritstående tank starter prisen fra ca. kr. 4.100. Vi fjerner også tanke fra kælder eller bryggers, indhent pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • tømme og skylle tanken
 • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
 • opgrave
 • bortskaffe tanken
 • gravehullet fyldes op med stampet grusfyld
 • rydde op efter os
 • udfærdige en sløjfningsattest
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Hvornår skal en nedgravet olietank udskiftes?

Reglen er, at nedgravede glasfiberbelagte ståltanke på under 6.000 liter skal udskiftes 40 år efter produktionsåret - senest den 31. december det pågældende år. Tanke med indvendig korrosionsbeskyttelse skal dog først udskiftes efter 50 år.
Vær opmærksom på, at det ikke var almindeligt med korrosionsbeskyttelse i 70'erne.

Hvornår skal en overjordisk olietank udskiftes?

Overjordiske olietanke af stål på under 6.000 liter skal udskiftes 30 år efter produktionsåret - senest 31. december det pågældende år. Hvis de har indvendig korrosionsbeskyttelse lægges 10 år til, så der først er krav om sløjfning, når de er 40 år gamle.
Reglerne gælder uanset, om den overjordiske olietank står indendørs eller udendørs.

Anbefalinger

Birgitte, Store Merløse

Vi vil udtrykke stor tilfredshed med håndtering af olietank opgaven. Fensmark Service og Miljø har været overordentlig venlige og hjælpsomme og effektive- både i kontakten samt ved udførelse af opgaven.

Allan, Nykøbing Falster

Hurtigt, effektivt og professionelt udført! Der var oven i købet renere i fyrrummet da de forlod det, end da de kom 🙂

Hans-Christian, Kolding

Jeg har ikke andet end ros. Det var hurtigt effektiviseret at få fjernet olietanken, og den efterfølgende jordbundsprøve blev afsendt samme dag.Selvfølgelig er man lidt nervøs, men de dygtige folk sagde, at hvis man ikke umiddelbart kan lugte noget, så er prøven som regel i orden. Jeg takker igen, og hvis “DU” har en olietank…

Lis, Holbæk

Der var hurtig og effektiv lokalisering af tank. Inden for en uge var den tømt for vand og sløjfet. Fliserne tilbage, så man ikke kan se, hvor der har været gravet op.

Michael, Ringsted

Jeg bestilte et tilbud på sløjfning af min olietank, fik tilbuddet som så ville gælde i et år. Da jeg hav de fået mit oliefyr fjernet kontaktede jeg dem og de udførte arbejdet tilfredsstillende😁

Camilla, Kolding

Hurtig og ukompliceret behandling da vi skulle ha lavet en sløjfningsattest. Rigtig søde og behagelige medarbejdere på ALLE fronter. Kan varmt anbefales!

Anne, Thisted

En helt igennem positiv håndtering af olietankopgaven, hvor jeg lige fra starten fik indtryk af, at de havde tjek på, hvad der skulle ske fra søgning til endelig afmelding hos kommunen. Og det gik hurtigt. TAK for det.

Niels, Aabenraa

Fuld tilfredshed med håndteringen.

Karsten, Herlev

Jeg er meget tilfreds med Fensmark Miljø’s håndtering af aftalen.

John, Fredensborg

Jeg synes det har været en super service, med god kommunikation, professionelt, og en hurtig gennemførelse af opgaven. Kan varmt anbefales.

Jette, Thisted

Jeg må sige der er udvist en udsøgt service. Personen som var udsendt af jer, havde så fin en tålmodighed med de ekstra mennesker omkring ham. Det var både min far, hans nabo og køber af grunden. De fik alle indsigt i arbejdsgangen med sløjfningen af olietanken, og besvaret alle deres spørgsmål. Mange tak for…

Alfred, Galten

Dejligt at arbejde sammen med professionelle folk. Dem kan jeg kun anbefale til andre der måtte have brug for hjælp. Det skal lige bemærkes at arbejdet blev overvåget af en tidligere professionel miljøtekniker/environmental engineer.

Anja, Svendborg

Hurtig og meget professionel behandling. Fensmark holder, hvad de lover og udfører opgaven, så hurtigt som muligt. Fin og informativ ordrebekræftelse, så man fra start bliver indstillet på hele proceduren i sløjfning af olietank- også eventuelle meromkostninger. Og når det er sagt, så er der også stor ros til Martin Hillerup, som man kun kan…

Johnny, Eskildstrup

TAK for hjælpen med at nedtage min olietank. Alt er forløbet tilfredsstillende og afhentet til den aftalte tid. Fensmark har også sørget for afmelding til kommune mv. uden omkostninger for mig.

Marianne, Hvidovre

Utrolig professionel og kompetent behandling af opgave og kunde. Har fået udført arbejde af mange virksomheder, men min oplevelse her var super god. Nemme at tale med, effektive og håndterede opgaven perfekt. Yderst anbefalesværdig virksomhed.

Klaus, København

Dejligt professionelt hele vejen igennem fra kommunikation omkring tilbud til søgning efter tank samt endelig opgravning. Varmeste anbefalinger herfra.

Karin, Hesselager

Hyggelig og effektiv service, tak så meget.

Michael, Køge

Det har i gjort rigtig godt. Det gik hurtigt og jeg blev opdateret undervejs, så det kan ikke være bedre. God jul.

Knud, Sindal

Hurtig og effektiv behandling af olietank afblænding i forbindelse med omlægning til varmepumpe.

Steen, Tikøb

Hurtigt svar, fair pris. Super service med god information om tidspunkt for udførelse, overholdelse af alle aftaler og fin oprydning efter udførelse. Kan varmt anbefales.