anbefaling fra:

Ida, Egtved

Fensmark har udført et flot stykke arbejde og ydet en fantastisk service da min gamle, nedgravede olietank skulle findes og sløjfes korrekt i forbindelse med et hussalg. Undervejs i processen har Fensmark forklaret og givet tilbagemeldinger på de forsk trin i opgaven, der skulle udføres. Hvilket har været meget positivt. Jeg giver med glæde topkarakter og min bedste anbefaling til Fensmark.

Andre har udtalt:

Jørgen, Slagelse

Har fået sløjfet en nedgravet olietank, inc. alle de ting der følger med. Alt er gået lige efter bogen, de forskellige personer der deltog i  arbejdet, havde styr på tingene. Kan varmt anbefales.

Winnie, Slangerup

Fensmark Miljø kom den aftalte dato og tidspunkt. Medarbejderen brugte et par timer på opgaven og der var ryddet fint op bagefter. Nu 2 dage efter har jeg modtaget sløjfningsattesten på mail, og som ifølge aftale også bliver sendt til Hillerød Kommune. Så står mine børn ikke med det problem, hvis/når jeg en dag pludselig…

Flemming, Vejle

Personalet fra Fensmark udviste stor professionalisme i forbindelse med en vanskelig opgravning af vores olietank. Arbejdet blev udført med stor omhu og hensyntagning til fjernvarmerør og gavl på skur. Kan varmt anbefales.

Gerson, Frederiksværk

Omhyggeligt arbejde – rart selskab  og efterladt pænt og ryddeligt. 

Poul, Roskilde

Meget venlig og professionel behandling – gælder alle vi har været i kontakt med – kontoret. De 3 hold der har være på besøg og foretaget undersøgelser Vi er meget tilfredse. Tak for det

Kim, Ebberup

Fensmark var helt klart det rigtige firma til opgravning, samt bortskaffelse af olietank. Hurtig og kompetente ekspedition, som også holder hvad de lover. Stor ros herfra højtoften. Vil trygt anbefale andre at bruge Fensmark. Venlig Hilsen en tilfreds kunde. 10/10 stjerner.

Sten, Agerbæk

Jeg takker for godt arbejde.

Kirsten, Tommerup

Tak for god kundeservice og godt udført arbejde.

Jørgen, Ringsted

Jeg har fået tømt og renset min olietank rimelig hurtig. Hinde der var her, arbejde godt og  hurtigt og rydde pænt op efter sig.

Kim, Fuglebjerg

Super tilfreds med Fensmark! Gode samtaler over tlf. Og ved ønske fra os, kunne de presse sig ind en uge før aftalt tid. Alt i alt, kæmpe anbefaling her fra 😊

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse