anbefaling fra:

Henrik, Faxe

I forbindelse med salg af hus, brugte vi Fensmark Miljø til at fjerne en gammel olietank. Samarbejdet var hele vejen igennem en fornøjelse, og opgaven blev løst hurtigt, og til vores store tilfredshed.

Andre har udtalt:

Bodil, Tappernøje

Jeg er meget tilfreds med det arbejde Fensmark Miljø, har udført omkring tømning og afmelding af min gamle olietank.

Michael, Stenløse

Super kompetente folk der leverer et flot stykke arbejde. Der var pænt ryddet og rigtig god kommunikation dagen før arbejdet skulle udføres, så man var sikker på ikke at afblænde tanken på en forkert dato.

Finn, Kvistgård

Super god og effektiv betjening. Kan på det varmeste anbefales.

Anna, Frederikssund

Det har fra første færd været en behagelig og fleksibel kundeinformation og behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Fensmark Miljø.

Ole, Helsinge

Super professionel håndtering og flow. Fin oprydning og rengøring efter endt arbejde.

Lars, Næstved

Varmeste anbefaling af Fensmark Miljø. Alt var fuldstændig som aftalt og der var meget hurtigt assistance, da dette var påkrævet i forbindelse med hussalg. Miljøteknikkeren var utrolig venlig og imødekommende, alt var ryddet meget pænt op efter endt arbejde 😊

Claus, Jægerspris

Fantastisk hurtig “udrykning” da vi havde akut behov for afklaring om nedgravet olietank. Kan klart anbefale Fensmark.

Karen, Nørager

Yderst professionel håndtering. Og de ansatte er høflige og smilende. Jeg kan virkelig anbefale firmaet. Tak for god behandling.

Annie, Silkeborg

Jeg vil gerne sige jer stor tak for hurtig hjælp og stor service fra jeres side. Det hjalp os fantastisk meget og jeg vil varmt anbefale jer.

Conny, Børkop

Fra første kontakt til sidste farvel til medarbejder, som udførte opgaven perfekt, har det været en god oplevelse at handle med jer: ordholdende, præcise og omhyggelige. Vi er klar til at anbefale jer til andre 😊

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse