anbefaling fra:

Gert, Vallensbæk

Hej hele holdet ved Fensmark Miljø. Tak for jeres indsats, og tak for en fantastisk god og gnidningsfri behandling af sagen. Det er helt utroligt, at vi på trods af Corona, og den tidsforskydning det indebar, har fået løst opgaven, til det jeg vil kalde “UG med kryds og slange”. Og så må vi jo sige at vi i denne her sag, om nogen har overholdt alt hvad der hedder afstandskrav 🙂. Endnu engang tak for indsatsen – og god sommer til alle.

Andre har udtalt:

Carsten, Næstved

Rigtig pænt arbejde, kom til aftalt tid og Udførte opgaven perfekt. Rigtig god opførsel af montør, vi er ganske enkelt tilfredse.

Kurt, Fredericia

Fantastisk professionelt. Alt klappede og blev færdig på rekordtid. Kan varmt anbefales.

Viggo, Silkeborg

Under hensyn til vejrforholdene har jeg været fuldt ud tilfreds med arbejdet udført af Fensmark Miljø, og jeg kan stærkt anbefale firmaet til andre.

Gurli, Gentofte

Fjernelsen af min olietank gik hurtigt og “smertefrit” dvs. uden oliespild overhovedet.

Jan, Hillerød

Fensmark Service Miljø ApS kan bestemt anbefales. De svarer med det samme på henvendelsen og følger op på opgaven telefonisk for at få alle detaljer med. Arbejdet er udført perfekt og prisen er absolut i den rigtige ende. Behageligt bekendtskab – tak for det.

Carsten, Slagelse

Tak for det fremsendte, opgaven er løst meget tilfredsstillende.

Tobias, Ringsted

Det var korrekt og hurtig arbejde.Jeg siger mange tak.

Peter, Kalundborg

super service.

Annette, Holbæk

Opfylder hvad de lover, så meget tilfreds!

Marianne, Hvidovre

Utrolig professionel og kompetent behandling af opgave og kunde. Har fået udført arbejde af mange virksomheder, men min oplevelse her var super god, nemme og tale med, effektive og håndterede opgaven perfekt, yderst anbefaleres værdig virksomhed.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse