Gammel olietank fra 1969 som ligger nedgravet på vores grund.

Forespørgsel:
Hej.
Vi har en gammel olietank fra 1969 som ligger nedgravet på vores grund. Ifølge BBR-registeret er den sløjfet, men der foreligger ingen attest på det, og vi ved heller ikke om den er sandfyldt.
Vi står nu i den situation at vi snart skal have lagt indkørslen om (vi er overbevist om at olietanken ligger her), og i den forbindelse bliver der gravet 30cm jord af. Derfor vil meget af arbejdet jo være gjort, hvis man ville overveje at fjerne tanken.
Hvad vil det koste at få jer ud og tjekke hvorvidt tanken er tømt for olie, sandfyldt og sløjfet korrekt, samt lave en attest til os og kommunen?
Vi kunne også godt tænke os rådgivning i forhold til om vi skal fjerne den eller lade den ligge.

Niels, København

Andre har spurgt om:

Kan I tjekke min gamle olietank er tømt og afblændet korrekt.

Jeg ville høre om i kan tjekke min gamle nedgravede olietank er tømt og afblændet korrekt. Vil også gerne have lavet jordbundsprøver for at det kan konstateres, at der ikke har været udslip. I følge de gamle optegnelser er tanken 2500 liter stor og ligger i indkørslen. Den fremgår ikke af BBR men jeg kan…

Hvad vil det koste, at få fjernet en olietank?

I forbindelse med underskrift af betinget købsaftale er vi blevet bekendt med, at der foreligger en nedgravet olietank på 2500 liter, uden for bygningen. Det er oplyst at olietanken er tømt og afblændet. Vi er dog, som potentiel køber ikke helt overbeviste. Hvad vil det koste, at få fjernet olietanken? Venlig hilsen Nicolai, Hørsholm

Vi ønsker lokalisering og gensløjfning af olietank.

I forbindelse med salg af hus, ønsker vi en lokalisations bestemmelse af olietank og udarbejdelse af en gensløjfningsattest. Venlig hilsen Pernille, København

Jeg vil gerne bede om et tilbud på fjernelse af olietank.

Jeg vil gerne bede om et tilbud på fjernelse af olietank. Venlig hilsen Mikkel, Horsens

Tilbud for enten afblænding eller opgravning af oliefyr.

Min mor har fået luft til vand anlæg, som erstatning til oliefyret. Så jeg ønsker tilbud for enten afblænding eller opgravning. Venlig hilsen Nina, Slagelse

Hvad vil det koste at få tømt min olietank?

Hvad vil det koste at få tømt min olietank? Venlig hilsen Christina, Næstved

Vi har en forsyningstank i haven som skal fjernes.

Vi har en forsyningstank i haven som skal fjernes. Venlig hilsen Jens, København

Tilbud på bortskaffelse af olietank.

Jeg har en olietank på min ejendom, hvor der er en olietank på 1200 liter, den næsten er tom. Jeg ville gerne bede om et tilbud på bortskaffelse. Venlig hilsen Jakob, Frederiksberg

Jeg har en nedgravet olietank, som skal graves op.

Jeg har i dag en nedgravet olietank som er sløjfet og blændet, men som jeg gerne vil have gravet op, afskaffet samt registeret. Jeg håber I kan være behjælpelige med at give en pris her på. Venlig hilsen Simone, Gladsaxe

Pris på opgravning af olietank.

Vi overtager et hus snart i Aarhus og ønsker at få opgravet en olietank. Er det noget I kan hjælpe med og i så fald, hvad vil en pris være på dette? Venlig hilsen Anders, Aarhus

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse