Fjernelse af 4000 l overjordisk olietank.

Forespørgsel:

Fjernelse af 4000 ltr overjordisk tank. Ønsker tilbud.

Erling, København

Andre har spurgt om:

Pris på godkendt sløjfning af en nedgravet tank.

Hej. Jeg ønsker en fast pris på godkendt sløjfning af en nedgravet tank. Venlig hilsen Malou, Skanderborg

Opgravning af olietank og miljøanalyse.

Jeg kunne dog godt tænke mig at vide hvad det koster at få den gravet op, lavet miljøanalyse for at finde ud af om der har været et læk, samt få den kørt væk og dokumenteret med sløjfningsattest. Altså være sikker på at der ikke opstår problemer med tanken i fremtiden. Venlig hilsen Lisa, Slagelse

Nedtagning af oliefyr i bryggers.

Nedtagning af oliefyr i bryggers, opgravning af tank i indkørslen. Venlig hilsen Randy, Rødby

Hvad koster en gensløjfningsattest?

Hej. Min mor er ved at sælge sit hus og får brug for en genløsningsattest. Kan I oplyse hvad det koster? og hvad det indebærer? Venlig hilsen Søsser, Søborg

Fritstående olietank ønskes fjernet.

Jeg har en fritstående olietank (tror 1.500 liter) i min garage, som jeg gerne vil have fjernet. Slangerne fra den er lukket og den er næsten tom. Jeg er usikker på hvad en sådan opgave vil koste inkl. bortskaffelse. Venlig hilsen Poul, Billund

Jeg har en nedgravet olietank jeg gerne vil have gravet op.

Hej. Jeg har en nedgravet olietank jeg gerne vil have gravet op og bortskaffet. Venlig hilsen Steen, Middelfart

Hvad vil det koste at få den gravet op?

Vi har en nedgravet olietank fra 1969, som blev sløjfet i 1989. Vi købte selv huset i 1992, og er først blevet opmærksomme på tanken for nylig. Jeg er ikke helt sikker på beliggenheden. Hvad vil det koste at få den gravet op? Venlig hilsen Henning, Horsens

Jordprøver og senere en evt. fjernelse af tanken.

Jeg er i gang med et huskøb, og der er en nedgravet og (tilsyneladende – med lidt mangelfuld dokumentation) sløjfet og afblændet olietank, som vi har bedt sælger godkende miljøtests omkring for at sikre, at der ikke er olieforurenet. Det afventer vi pt deres ja til, hvorefter vi håber at entrere jer til opgaven. Mit spørgsmål relaterer…

Eftersøgning og attest af nedgravet olietank.

Jeg talte i dag med en af jer, ang. vi har fået ejendommen til salg, hvor der er en nedgravet olietank som skulle være afblændet, oplyst via BBR. Vi ønsker I kommer ud og eftersøger hvor tanken er, da nuværende ejer ikke har kendskab til placeringen, samt at I udarbejder en gensløjfningsattest på den nedgravet…

Vi skal have fundet en olietank.

På vores ejendom findes der en olietank, som vi ikke ved hvor er placeret. Kan i hjælpe os med at finde den? Venlig hilsen Nico, Aabenraa

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse