Afblænding af olietank.

Forespørgsel:
Jeg har nu talt med Brøndby kommune ad kommunens krav til olietanken. Det er helt ok at vælge at få suget den sidste olierest op og få den afblændet (igen) , så det skal jeg hermed bede om tilbud på.
Kommunen oplyste, at tanken er fra 1966 og blev nedlagt i 1980 efter de da gældende regler. Der er fortsat ikke krav om opgravning af tanken eller at den skal fyldes med sand. Jeg skal blot underrette kommunen om mit valg (og dokumentationen herfor) , og de vil så sørge for korrekt indberetning i BBR. Tanken er reelt allerede lovlig – og det er ikke noget krav jeg skal få suget den sidste rest op (men det ønsker jeg alligevel).

Med hensyn til afblændingen må denne nu foretages længere nede af røret, da jeg har sænket fliserne så meget at studsen nu er højere end den nye flisehøjde. Er det et problem?
Pladskrav til at kunne komme ind i haven?

Med venlig hilsen
Henning, Brøndby

Andre har spurgt om:

Pris på lokalisering og afblænding af olietank.

Skal sælge hus, der er en nedgravet tank, sløjfet i 1983. Søger pris på lokalisering, vi ved ca. hvor den skulle være og afblændings check samt certificering. Venlig hilsen Jarl, Horsens

Tjek af tank og eventuel forurening.

Jeg er køberrådgiver på en ejendom, hvor sælger mener at den tidligere tank er blevet opgravet, men der foreligger ikke dokumentation derfor. Hvad koster det for at finde ud af om tanken er fjernet og om der er en evt. forurening? Jeg hører gerne nærmere. Venlig hilsen Ole, Korsør

Oprensning og fjernelse af olietank.

Sløjfning, tømning, oprensning og fjernelse af olietank. Der er pt cirka 250 liter olie i den. Den står indenfor i udbygning, og er nem at komme til. Venlig hilsen Olaf, Randers

Tilbud på tømning og afblænding af olietank.

Jeg vil gerne have tilbud på tømning og afblænding af olietank på 2500 liter, olietanken er nedgravet. Venlig hilsen Maria, Vanløse

Genafblænding og forureningsundersøgelse af olietank.

Vi har brug for følgende: Genafblænding af olietanken. Sælger kender placeringen af tanken. Incl. dokumentation for afblændingen og en Forureningsundersøgelse. Venlig hilsen Tommy, Kolding

Sløjfning af 2500 liter olietank.

Jeg ville gerne bede om en attest på sløjfning, af min 2500 liter olietank. Min adresse er i Haslev kommune. Venlig hilsen Karsten, Haslev

Tjek af to olietanke.

Vi har to olietanke. Vi tror de er afblændet, men har ingen dokumentation på det, derfor kontakter vi jer. Vi ville høre om i kan tjekke om de er sløjfet, hvis ikke, ville vi gerne bede om et tilbud på sløjfning. Hvis der er tegn på forurening ville vi også gerne have foretaget en undersøgelse.…

Sløjfning og afhentning af olietank.

Jeg har en 1200 liter olietank, der står ved vejen. Hvad er prisen for at afhente den med attest til kommunen? Vi har også en oliefyrskedel, som også står ved vejen. Afhenter i også sådan en? Venlig hilsen Lars, Køge

Jeg har brug for at få gensløjfet min olietank.

Jeg har brug for at få gensløjfet min olietank. Derudover ville jeg også bede om en forureningsundersøgelse. Venlig hilsen Mikkel, Kolding

Sløjfning af olietanke.

Jeg har to olietanke, som begge er på henholdsvis er på 5.900 liter. Jeg ville gerne have dem sløjfet. Venlig hilsen Marie, København

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse