opfyldning af olietank

fensmark_miljo_mandehul_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

 • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Opfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 16.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud for opfyldning af din olietank.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
 • grave ned og fritlægge hele tankens top
 • tømme tanken for indhold og tankens top skæres af
 • skrabe tanken ren indvendigt
 • skære drænhuller i tankens bund
 • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
 • levere grus som fyldes i tanken
 • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
 • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Uffe, Haderslev

Professionelt udført arbejder tak for det. Jeg anbefaler gerne!

Julie, Kolding

Jeg er rigtig godt tilfreds med det arbejde, der er udført, det var både hurtigt og ordentligt.

Jens, Haderslev

Tak for en helt igennem flot, saglig og troværdig sagsbehandling. I får 6 ud af 5 stjerner 😉

Gunnar, Agedrup

Efter skift fra oliefyr til varmepumpe ville jeg have den nedgravede olietank tømt og fjernet fra grunden. Jeg undersøgte markedets muligheder og fandt Fensmark mest lovende. Efter kontakt med beskrivelse af opgaven fik jeg et tilbud til en fornuftig pris og en dato, hvor opgaven kunne udføres – og sådan blev det. Det har været en fornøjelse…

Finn, Køge

Jeg har været ovenud tilfreds med fjernelse af min olietank.

Henning, Jyllinge

Meget flinke folk og hurtig udført arbejde.

Kim, Horsens

Super professionelt udført arbejde det kan ikke gøres bedre fik skyllet og afblændet gammel olietank alt udført til UG. Flot oprydning efter arbejdets udførelse.

Ole, Horsens

Tak for et særdeles godt udført arbejde. Belægningssten var reetableret rigtig fint.

Poul, Jyllinge

Meget professionelt, både afsøgningen på olietanken samt opgravningen, samt den afsluttende oprydning. Flot arbejde. De bedste anbefalinger.

Børge, Skive

Er meget tilfreds med arbejdets udførelse tak.

ES, Mørkøv

Yderst kompetent firma. God rådgivning pr. telefon. Holder hvad de lover. Og en konkurrencedygtig pris. Medarbejderen, der udførte opgaven, var venlig og kompetent. Vores olietank var noget svært tilgængelig, men han knoklede løs uden at kny. Sørgede også for afmelding af olietanken hos kommunen. Stor ros til både baglandet og frontmedarbejderen.

Søren, Borup

Alt forløb meget fint. Fyr og tank blev fjernet efter aftale – og der var pænt fejet efterfølgende. Meget behagelig medarbejder fra Fensmark.

Lars, Brøndby

God kommunikation via e-mail. God telefon betjening. Rettidig fremmøde. Flink, informativ og yderst kompetent mand til opgaven. Hurtig reaktion på spørgsmål. God opfølgning efterfølgende. Det kan kun være 10 ud af 10 mulige.

Mia, Viby 

Jeg vil gerne give de største roser til Fensmark og deres arbejde! Vi  stod i en yderst kritisk situation, hvor vi kunne risikere at miste vores hussalg, fordi vi manglede en sløjfningsattest. Vi havde en stram deadline, som vi informerede Fensmark om sent fredag eftermiddag. Mandag blev olietanken eftersøgt af en utrolig venlig og behjælpelig…

Ole, Brøndby

Vi har været meget tilfredse med udførelsen af opgaven.

Inge, Humlebæk

Vi vil gerne rose jer for god og hurtig service i forbindelse med sløjfning af vores olietank.Vi har været meget tilfredse.

Susanne, Vejle

Jeg var på min mors ejendom sammen med medarbejder fra Fensmark for gensløjfning af olietank i forbindelse med muligt salg. Det var en meget positiv oplevelse – en behagelig, meget vidende, hjælpsom og konstruktiv medarbejder fra Fensmark. Opgaven med tømning i dunke, rensning og opgravning blev løst på en formiddag, hvor jeg kunne forestille mig…

Birgitte, Store Merløse

Vi vil udtrykke stor tilfredshed med håndtering af olietank opgaven. Fensmark Service og Miljø har været overordentlig venlige og hjælpsomme og effektive- både i kontakten samt ved udførelse af opgaven.

Rasmus, Hillerød

Jeg har fået fjernet en gammel nedgravet olietank. Jeg har været meget tilfreds med dialogen med Einar, som har planlagt opgaven. Den montør der udførte opgaven var meget grundig med sit arbejde samt brugte tid på at forklare de enkelte trin i at få sløjfet tanken. Alt i alt meget tilfreds med Fensmark, kan klart…

Rita, Svendborg

Søren gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Alt var så fint og rengjort efter arbejdet var færdiggjort. 👏😊