gensløjfning af olietank

Lokalisering af olietank

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Har du en tegning for placering af tanken?
 • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
 • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
 • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Eftersøgning af nedgravet olietank

Hvis der er usikkerhed om tankens placering starter vi med en eftersøgning. Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Gensløjfning for nedgravet olietank

For rensning og afblænding ligger prisen på ca. kr. 4.900 alt efter størrelse og forholdene. For større tanke end 6000 liter indhentes særskilt pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningsfliser og asfalt)
 • afmærke placering af tanken
 • tømme og skylle tanken
 • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
 • studser skæres af og afblændes
 • rydde op efter os
 • udfærdige en sløjfningsattest
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan opgrave din tank efter gældende regler
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Mogens, Faxe

Fensmark Service Miljø har overholdt alle aftaler upåklageligt. Medarbejderen var rar og imødekommende, og alt var udført efter aftalen, inkl. oprydning efter arbejdets udførelse.

Brian, Præstø

God og hurtig service! gjorde hvad de kunne for hurtigt at lave en sløjfningsattest da vi var i gang med at sælge vores hus. Så fra kontakt til at vi havde sløjfningsattest gik der under en uge 🙂

Jens, Værløse

Jeg har været fuldt ud tilfreds med sløjfning af min gamle olietank.

Ole, Ringsted

tak for samarbejdet god ekspedition og god kommunikation en fornøjelse.

Alexander, Holte

Rigtig god og grundig betjening. Alle aftaler og priser overholdt.

Ulla, Ringsted

Meget professionelle og høflige folk. Har forklaret processen rigtigt fint, så man forstod hvad der skulle gøres. Helt klart en stor anbefaling fra os

Birgitte, Bagsværd

Hurtig og professionel udførelse i forbindelse med sløjfning af vores olietank. Kan varmt anbefales.

Per, Glostrup

Jeg har været fuld tilfreds, alle aftaler er overholdt.

Tine, Silkeborg

I forbindelse med hussalg, havde vi brug for at få dokumenteret og gensløjfet en nedgravet olietank. Fensmark hjalp os med dette, og vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra. Hurtig service, god kommunikation og professionel arbejde udført. Vi er meget tilfredse.

Kenneth, Helsingør

Mange tak for tilsendte og fantastisk service i hele forløbet. Alt arbejde blev klaret hurtigt og effektivt. Den personlige service gjorde at man var tryg og følte sig velinformeret hele tiden. 10/10.

Ole, Aalestrup

Prima service fra første færd. Ualmindelig god betjening af den medarbejder der kom og sløjfede tanken.

Anne, Helsinge

Vi har fået vores olietank tømt, og påfyldningsstuds samt udluftningsrør er afmonteret og afblændet. Dette er gjort hurtigt, effektivt og med et smil på læben, selvom det regnede, blæste og var koldt.

Lotte, Galten

Vi vil gerne sige tak for en super god og behagelig behandling. I kan være virkelig stolte af jeres medarbejder. Det var rigtig dejligt han tog sig tid til at vi kunne få løst opgaven med det samme. 

Birgitte, Horsens

Tusinde tak for hurtig indsats og professionel hjælp.

Kenneth, Vordingborg

Super godt arbejde, super god kommunikation. Super god rådgivning. 5 stjerner ud af 5 fra mig.

Svend, Køge

Hurtigt og professionelt udført opgravning af olietank kombineret med venlige og imødekommende medarbejdere. Så kan det ikke blive meget bedre.

Rast Christian, Ebeltoft

Tak til Fensmark for en fin behandling – både ved ordreafgivelse og ved effektuering. Begge dele professionelt og behageligt udført, nøjagtigt til tiden og nøjagtigt som aftalt! Jeg kan varmt anbefale Fensmark til andre! De er bare rigtig gode!

Conny, Aalborg

Super flot stykke arbejde. Vi skulle have renset vores olietank for slam,og vi havde brug for en tankattest. 2 timer så havde Fensmark Miljø’s medarbejder fundet tanken og renset den. Super flot og dygtige folk. TAK for det.

Louise, Vanløse

Virkelig god, hurtig og professionel service til sløjfning af olietank. Kom ud samme dag, jeg ringede og til aftalte pris. De største anbefalinger!

Søren, Hedehusene

Jeg kan på det varmeste anbefale Fensmark Service Miljø ApS. Jeg fik opgravet en 4000 liter olietank i haven. Fensmark Service Miljø har løst opgaven til min fulde tilfredshed – inklusiv en meget fin oprydning.