gensløjfning af olietank

Lokalisering af olietank

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du en tegning for placering af tanken?
  • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
  • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
  • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Eftersøgning af nedgravet olietank

Hvis der er usikkerhed om tankens placering starter vi med en eftersøgning. Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Gensløjfning for nedgravet olietank

For rensning og afblænding ligger prisen på ca. kr. 4.900 alt efter størrelse og forholdene. For større tanke end 6000 liter indhentes særskilt pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningsfliser og asfalt)
  • afmærke placering af tanken
  • tømme og skylle tanken
  • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
  • studser skæres af og afblændes
  • rydde op efter os
  • udfærdige en sløjfningsattest
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Malene, Slangerup

Vi har været meget tilfredse.

Martin, Tune

Ikke at vi forventede en dårlig service, slet ikke. Men den service og hurtighed vi fik fra Fensmark overgik alle forventninger. Super service, søde og venlige og, på nær nogle sten, der var opgravet (det skulle de ligesom), kunne man overhovedet ikke se der havde været nogen. Det kunne en række andre lære noget af!

Michael, Helsingør

Det har virkelig været en fornøjelse at have jer på besøg. Tusind tak. 

John, Fredensborg

Jeg synes det har været en super service, med god kommunikation, professionelt, og en hurtig gennemførelse af opgaven. Kan varmt anbefales.

Stig, Ringsted

Jeg har været meget tilfreds med Fensmark Service Miljø. De har udført opgaven med opgravningen af min olietank helt efter mine ønsker og selvfølgelig overholdt alle miljøregler.

Lasse, Frederiksværk

Vi er yderst tilfredse med jeres arbejde med sløjfning af den nedgravede olietank. TAK!

Mogens, Hårlev

En meget professionel tilgang til opgaven, lige fra man retter henvendelse, til opgaven er fuldført. De to medarbejdere som udførte opgaven med fjernelse af 2500 liter olietank, lavede et godt stykke arbejde. De var høflige og alt var fjernet og rengjort, da de var færdige.

Camilla, Kirke Hyllinge

Super god service tak. Meget hurtig betjening hele vejen rundt.

Jørn, Hørve

Fensmark Miljø sløjfede min jordtank som aftalt. Hurtigt og effektivt!

Jan, Korsør

Vi har haft Fensmark Service Miljø ApS til at opgrave en gammel olietank i vores indkørsel, i forbindelse med salg af vores hus. Selvfølgeligt blev vi forskrækkede, da der skulle tages jordprøver, grundet mistanke om forurening fra tanken. Men der har ikke været en finger at sætte på Fensmark Service Miljø’s arbejde. Det har været…

Ann-Sophie, Rude

Bestilte sløjfning af olietank i mit sommerhus. Fik god vejledning, god pris sammenlignet med andre firmaer. De håndtere også afmelding hos kommunen. Fik en aftale på forhånd op til årsskiftet, som ønsket, og alt forløb som planlagt 🙂

Kim, Horsens

Super professionelt udført arbejde det kan ikke gøres bedre fik skyllet og afblændet gammel olietank alt udført til UG. Flot oprydning efter arbejdets udførelse.

Hans, Omø

Perfekt arbejde;)

Lars, Svendborg

Jeg mødte og snakkede både med ham der målte op og ham der gravede op. Begge nemme at snakke med og fik en god orientering. Alle aftaler blev overholdt og arbejdet blev udført fint. Jeg har absolut intet at klage over. Jeg kan varmt anbefale Fensmark Service.

Monica, Skovlunde

Super god kommunikation. Kompetente og servicemindede. Stor anbefaling herfra.

Michael, Ringsted

Jeg bestilte et tilbud på sløjfning af min olietank, fik tilbuddet som så ville gælde i et år. Da jeg hav de fået mit oliefyr fjernet kontaktede jeg dem og de udførte arbejdet tilfredsstillende😁

Steven, Horsens

Hurtigt og nemt samarbejde med Fensmark – deres kommunikation er god.

Philip, Holte

Tryg oplevelse. Professionelle og behagelige fra start til slut ifm. opgravning af ældre sløjfet olietank og jordbundsprøver.

Kristian, Gørløse

Hurtig behandling af opgave, yderst venlig medarbejder, der gerne kommer med vejledning og gode råd under processen. 5 stjerner ud af 5 mulige.

Peter, Randers

En særdeles hurtig og effektiv opgaveløsning. Topkarakter herfra.