sandfyldning af olietank

fensmark_miljo_tanktop_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

  • du har en type belægning, som vil være dyr at lægge om (f.eks. brosten)?
  • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Sandfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 16.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud inden sandfyldning af olietank.

Vi sørger for at

  • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
  • graver ned og frilægger tankens top
  • tanken tømmes for indhold og tankens top skæres af
  • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
  • vi leverer grus som fyldes i tanken
  • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
  • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Mogens, Gentofte

Olietank tømt og renset i slutningen af maj 2020. Alle aftaler overholdt i forbindelse med opgaven. God skriftlig kommunikation om sagen og fin dokumentation. Meget tilfreds kunde.

Lotte, Galten

Vi vil gerne sige tak for en super god og behagelig behandling. I kan være virkelig stolte af jeres medarbejder. Det var rigtig dejligt han tog sig tid til at vi kunne få løst opgaven med det samme. 

John, Herfølge

Tak for godt arbejde. Det gik hurtigt og meget gnidningsfrit for os. 

Benjamin, Slagelse

Super service og top doller folk i sender ud 👍👍👍👍

Carl Erik, Ryslinge

Tak for hurtig håndtering af opgaven med at bortskaffe gl. olietank og oliefyr. Det nemt når Fensmark tillige sørger for afmelding af gl. olietank hos kommunen.

Benny, Jyllinge

Tusind tak for en god og gnidningsfri opgaveløsning. Jeg er klar over at opgaven ikke var så stor, men alligevel er det som kunde en fornøjelse at opleve jeres samarbejde. Kunne glædes over aftaler som holder, og at den aftalte opgave løses til punkt og prikke. Mange kunne lære noget af jeres måde at gøre…

Erik, Næstved

Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Det var flinke og rare gutter der kom og klarede opgaverne, gode at snakke med, de fortalte hvad de lavede og hvorfor. FED SERVICE. Anbefales herfra.

Heine, Brønderslev

Dejligt endelig at have fået sløjfet vores olietank med god hjælp fra Fensmark, som også har sørget  for afmelding af olietanken hos kommunen.

Michael, Karlslunde

Sjældent har jeg oplevet så god service, hurtig ekspedition ift. opgaven og løbende opdatering ift. udførelse og resultat. Kæmpe tak for indsatsen og hjælpen.

Niels, Hellerup

Tusind tak for hjælpen 😀

Karina, Rørvig

Jeg har været fuldt ud tilfreds med Fensmark Miljø, som har opgravet og deponeret min olietank. Rigtig god service, venlige medarbejdere og perfekt udført arbejde.

Henrik, Hjallerup

Vi har været ovenud tilfredse med jeres indsats, meget professionelt og hurtigt. De varmeste anbefalinger fra Østergaards Biler.

Ole, Hundslund

Flink mand der tømte tanken. Han var effektiv. Hele sagen er udført til ug. Kan anbefale andre at bruge Fensmark.

Anders, Aalborg

Sløfning og og tømning af olietank. Ham der kom var bare fokuseret, og med målet for øje. Han afleverede også området fuldstændigt opryddet bagefter. Så stor ros for fint udført opgave.

Henrik, Frederikshavn

Særdeles prof. arbejde, intet svineri, afmonteret rør, dæksel m.v. fjernet. Papirarbejde ordnet af Fensmark. Pris ok. Kan absolut anbefales til tilsvarende opgaver.

Ole, Holbæk

Super god service, godt udført arbejde. Jeg er meget tilfreds.

Tina, Greve

Fensmark har optrådt utroligt professionelt både hvad angår rådgivning, endelig planmæssig udførelse og afslutning af afpropning af min olietank. Jeg kan roligt anbefale dem.

Per, Fredericia

Yderst professionelt arbejde. Montør meget venlig og omhyggelig, med ingen skader på have anlæg og afdækning af parkeringsplads med plastik under arbejdet. Kan anbefales.

Marianne, Haarby

Fin service på alle måder. Kommer på aftalte tidspunkt og imødekommende person som informerer igen ved arbejdets afslutning. Meget tilfredsstillende arbejde.

Søren, Herfølge

Mange tak. Kan tilføje at jeg har været yderst tilfreds med servicen I har leveret. Dette gælder for alle dem jeg har haft kontakt med hos jer.