tømning af olietank

fensmark_miljo_paafyld_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Hvor stor er tanken?
  • Anvendes tanken til fyringsolie eller andet?
  • Overholdes de strenge krav til håndtering og transport af gammel olie eller forurenet vand?

Hvad koster det?

For nedgravet olietank

Prisen for tømning af din olietank starter ved ca. kr. 3.500 afhængig af tankstørrelse og adgangsforhold.

 

For fritstående olietank

Vi rengør gerne din fritstående olietank for ca. kr. 3.500.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • tømme og skylle tanken
  • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
  • rydde op efter os

Efter behov

  • kan vi sløjfe din olietank hvis den ikke skal anvendes mere
  • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Allan, Nykøbing Falster

Hurtigt, effektivt og professionelt udført! Der var oven i købet renere i fyrrummet da de forlod det, end da de kom 🙂

Martin, Holstebro

Super hurtig og god service. Håndteringen af opgaven er udført professionelt fra start til slut. Jeg vil klart anbefale Fensmark til andre i min omgangskreds. Tak

Jacob, Hellerup

Mange tak for hjælpen, det har været en fornøjelse at gøre brug af jeres service. Fik fjernet en indendørs olietank, og der var god service hele vejen igennem. Stor ros til de to mænd i sendte ud til os. De forklarede hvad der ville ske, og bedst af alt, de ryddede så fint op efter…

Jens, Hvidovre

Meget tilfreds med arbejdet.

Flemming, Charlottenlund

Tak for vel udført arbejde i torsdags af to omhyggelige medarbejdere, som afleverede kælderrummet i opryddet/fejet stand og i øvrigt uden at ”grisse” synderligt. Det var en fornøjelse. Bedste hilsener.

Dorte, Køge

Super fin service. Alt har været meget tilfredsstillende – herunder alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. God forklaring om forløbet. Og der blev ryddet rigtig pænt op. Kan kun anbefale jer😃.

Helen, Hørsholm

Thank you so much. Nothing to improve the service was wonderful. The men who came were so polite and friendly I will definitely recommend you.

Marianne, Ejby

Et supergodt forløb med god, professionel kommunikation og en fin fuldførelse af opgaven. Kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø ApS.

Lenard, Frederikshavn

Vi har fået en yderst professionel vejledning i forbindelse med sløjfning af olietank. Vi er løbende blevet orienteret om forløbet før og under arbejdet. Arbejdet er veludført, og attester leveret dagen efter.

Merete, Snekkersten

Straks vi kontaktede Fensmark på telefon fik vi en udsøgt service, denne service blev fulgt op fra start til slut. Stor expertice, super hurtigt og veludført arbejde som blev foretaget af en kompetent og venlig, smilende medarbejder. Anbefaler på det varmeste dette firma. For os skulle de søge efter olietanke på grunden. Rapporten fremkom på…

Anders, Hadsten

I forbindelse med udskiftning af varmekilde, skulle vi have sløjfet vores olietank. Googlede og fandt hurtig frem til Fensmark. De gav et overslag på opgaven, og kontaktede mig for at forklare om de løsninger der var. Super fint. Vi har nu fået sløjfet vores olietank, og Fensmark har allerede afmeldt tanken hos kommunen, så vi…

Kit, Kalvehave

Fik fjernet to gamle olietanke af Fensmark. Super professionel, hurtig og behagelig service. Har ikke mærket de var her, og kan ikke se sporene efter tankene mere.

Birgitte, Store Merløse

Vi vil udtrykke stor tilfredshed med håndtering af olietank opgaven. Fensmark Service og Miljø har været overordentlig venlige og hjælpsomme og effektive- både i kontakten samt ved udførelse af opgaven.

Lars, Køge

Topkarakter til service og udførelse. Derfor min varmeste anbefaling.

Simon, Rønnede

Fensmark demonterede og tømte en udendørs 1200 liter olietank og bortkørte tanken og det kasserede fyr. Inklusiv afmelding i BBR. God kommunikation og hurtigt, effektivt og professionelt arbejde.

Jens, Vejle

Hej FensmarkMange tak for hurtig og effektiv sagsbehandling. Det er vi glade for.Vi anbefaler jer gerne.

Mette, Næstved

Virkelig serviceminded virksomhed, jeg rykkede aftalen 2 gange, uden nogen former for sure miner fra dem. Fik kun gode råd og et smil med på vejen. Super skøn oplevelse.

Inge, Humlebæk

Vi vil gerne rose jer for god og hurtig service i forbindelse med sløjfning af vores olietank.Vi har været meget tilfredse.

Janni, Køge

Vil helt klart anbefale Fensmark. Vi stod i en akut situation, og skulle bruge hjælp til en sløjfningsattest på nedgravet olietank ifm. boligsalg. På trods af stor travlhed hos Fensmark, fik de presset opgaven ind, så vi hurtigt kunne komme videre i processen, 1000 tak for det.

Knud, Kolding

Super, tak.