opfyldning af olietank

fensmark_miljo_mandehul_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

  • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Opfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 16.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud for opfyldning af din olietank.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
  • grave ned og fritlægge hele tankens top
  • tømme tanken for indhold og tankens top skæres af
  • skrabe tanken ren indvendigt
  • skære drænhuller i tankens bund
  • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
  • levere grus som fyldes i tanken
  • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
  • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Peter, Værløse

Som jeg har skrevet tidligere, så har jeg været virkelig godt tilfreds med den service, jeg har fået fra Fensmark. Skulle jeg ramme ind i nogen, som har brug for jeres service, så ved jeg i hvert fald godt hvem jeg vil anbefale uden at blinke.

Andreas, Næstved

Fantastisk service fra Fensmark Service Miljø ApS! Deres team var hurtige, effektive og yderst professionelle i sløjfning af vores olietank. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger kvalitetsarbejde udført med stor ekspertise.

Hans, Randers

Fensmark rådgav mig i forbindelse med hushandel, hvor der var spørgsmål angående den gamle sløjfning. Køber og sælger blev enige om en løsning, hvor tanken blev gravet op. Fensmarks folk løste opgaven med stor tilfredshed. De har mine varmeste anbefalinger herfra.

Troels, Horsens

Jeg er yderst tilfreds med Fensmark, som hjalp med at fjerne 2 nedgravet olietanke på min grund. Allan kom og fandt begge 2 og oplyste grundigt hvordan processen ville være. De er meget gode til at kontakte en og oplyse omkring ens sag, samt udførte de jobbet hurtig og dygtigt!

Morten, Aalborg

Vi siger mange tak for hjælpen herfra.

Lone, Skanderborg

Tak for god og hurtig service.

Peter, Bredsten

Vi har været særdeles tilfredse med jeres arbejde. Jeres medarbejdere har været effektive, informative og behagelige at omgås og at snakke med. Og så har de genetableret flisearealet meget fint. Det kunne vi ikke have gjort bedre selv.😊

Malene, Køge

I har fra første tlf. samtale og ved jeres arbejde på mine forældres matrikel været yderst kompetente fra start til slut. Uanset hvem vi har talt med eller hvem der har været på matriklen , har i udført jeres arbejde perfekt. I har svaret på vores spørgsmål på en en behagelig og forklarende måde. Så…

Gitte, Skanderborg

Fin, professionel og hurtig sagsbehandling. Behagelig kontakt både pr. telefon og ifm. pejling og rensning af tanken.

Viggo, Silkeborg

Under hensyn til vejrforholdene har jeg været fuldt ud tilfreds med arbejdet udført af Fensmark Miljø. Jeg kan stærkt anbefale firmaet til andre.

Ercan, Valby

Super god service og var hele tiden i dialog omkring hvad der egentlig skete i sagen. Så rigtig gode til forventnings afstemning.

Jesper, Jelling

Super professionelt arbejde. Vil klart anbefale dem;)

Ole, Holbæk

Super god service, godt udført arbejde. Jeg er meget tilfreds.

Michael, Pandrup

Tusind tak for hurtig og kompetent hjælp.

Folmer, Kalundborg

Fra første kontakt til færdigbehandling af sagen vedrørende gammel olietank, der skulle findes, skylles og suges tom inden forsegling og sløjfningsattestattest. Alt sammen skete indenfor første uge. Hurtig og god betjening.

Kjeld, Helsinge

Hej det var et meget fint arbejde.

Kirsten, Skovlunde

Hurtig og smertefri håndtering af afblænding af gammel nedgravet olietank. Rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde.

Keld, Hvidovre

God service fra start til slut. God og informativ snak første gang de blev kontaktet. Deres mand på stedet var også villig til at svare på, alle de spørgsmål der var. Og alt blev efterladt rent, og ikke en dråbe spildt til trods for, at der var meget olie der skulle op. Kan kun anbefale…

Lasse, Frederiksværk

Vi er yderst tilfredse med jeres arbejde med sløjfning af den nedgravede olietank. TAK!

Camilla, Kolding

Hurtig og ukompliceret behandling da vi skulle ha lavet en sløjfningsattest. Rigtig søde og behagelige medarbejdere på ALLE fronter. Kan varmt anbefales!