plombering af olietank

Sløjfning af nedgravet olietank

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Hvor ligger tanken?
  • Hvor gammel er tanken?
  • Er den fritstående eller nedgravet?
  • Er der olie i tanken?

Hvad koster det?

For nedgravet olietank

For rensning og plombering ligger prisen på ca. kr. 3.500 alt efter størrelse og forholdene.

Skal tanken graves op, skal man regne med en pris fra ca. kr. 16.000 og opefter, alt efter størrelse og forhold.

 

For fritstående olietank

For fjernelse af fritstående tank starter prisen fra ca. kr. 3.700. Vi fjerner også tanke fra kælder eller bryggers, indhent pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • tømme og skylle tanken
  • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
  • studser skæres af og afblændes
  • rydde op efter os
  • udfærdige en sløjfningsattest
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Stig, Fredericia

Fint arbejde, levede helt op til forventninger.

Bo, Vallensbæk Strand

Jeg kan kun give Fensmark de varmeste anbefalinger. De er super professionelle, overholder alle aftaler til punkt og prikke.

Jesper, Store Heddinge

Top professionelt! Gensløjfning af olietank i forbindelse med hussalg. Vi blev opmærksomme på, at den gamle sløjfningsattest var underskrevet af daværende ejer. Vi besluttede at få lavet en gensløjfning for en sikkerheds skyld. Lokaliseringen tog mindre end 10 minutter, og det viste sig, at tanken ikke var afblændet. Skylning og afblænding blev foretaget dagen efter,…

Palle, Odense

Lynhurtig service, prompte svar på henvendelser og fuldstændig problemfri kommunikation. Alle pengene værd!

Anders, Fredensborg

Super professionel og god oplevelse hele vejen igennem. De har styr på hele processen.

Claus, Fårevejle

Jeg kan varmt anbefale Fensmark Service. Jeg synes at I har udfyldt opgaven godt.

Flemming, Vejle

Personalet fra Fensmark udviste stor professionalisme i forbindelse med en vanskelig opgravning af vores olietank. Arbejdet blev udført med stor omhu og hensyntagning til fjernvarmerør og gavl på skur. Kan varmt anbefales.

Merete, Snekkersten

Straks vi kontaktede Fensmark på telefon fik vi en udsøgt service, denne service blev fulgt op fra start til slut. Stor expertice, super hurtigt og veludført arbejde som blev foretaget af en kompetent og venlig, smilende medarbejder. Anbefaler på det varmeste dette firma. For os skulle de søge efter olietanke på grunden. Rapporten fremkom på…

Svend Åge, Tureby

Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet og samarbejdet med Fensmark Service Miljø ApS. Stor venlighed, imødekommenhed og professionelt arbejde. Kan absolut anbefale firmaet.

Line, Dragør

Fjernelse af min olietank blev udført hurtigt og effektivt, og udgravningsstedet blev efterladt rigtig pænt og ordentlig. Og stadig så der kan gøre en bil henover. Yderst tilfreds!

Edvard, Silkeborg

Jeg oplevede en meget professionel og kundevendt modtagelse på min henvendelse med igangsætning af processen umiddelbart herefter. I løbet af samme dag blev datoer for eftersøgning af tank og opgravning annonceret. Dagen efter blev datoerne aftalt og en meget veloplagt medarbejder fra Fensmark Service Miljø dukke op 5 minutter før aftalt tid. Jeg fulgte en…

Kent, Nærum

Opgaven med opgravning og bortskaffelse af olietank udført præcist som aftalt. Kompetente, venlige og imødekommende. Kan klart anbefales.

Thomas, Køge

Tja, hvad skal jeg skrive…. Hurtig service og venlige mennesker bag firmaet!. Så nemt kan det skrives. BOM.

Mads, Fredensborg

En virkelig god oplevelse. Stor faglig kompetence. Svarer altid på mail og mobil meget hurtigt. Vi skulle have gravet en olietank op som lå lidt svært i forhold til at få en minigraver frem pga. niveau, men det var ikke noget problem for mandskabet der legende let kom omkring og efterlod kun jord til hvad…

Marianne, Ejby

Et supergodt forløb med god, professionel kommunikation og en fin fuldførelse af opgaven. Kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø ApS.

Daniel, Svendborg

Kan kun anbefale brugen af Fensmark, når olietank skal fjernes. De leverer hvad de lover, til tiden og fint slut resultat.

Kurt, Næstved

D. 17 juli 2019 har Fensmark Miljø sløjfet/forseglet min nedgravet olietank hurtigt og uden gener, eller beskadigelse af nærliggende bygninger – Jeg kan varmt anbefale firmaet til tilsvarende opgaver.

Reni, Aarup

Hej Fensmark. Vi er yderst tilfredse med jeres service. Det var en super rar medarbejder som kigge forbi os og vi havde hurtigt de aftalte dokumenter samt en lynhurtig tilretning af BBR. God service!

Axel, Jyllinge

Meget glad for Fensmarks hurtige og kompetente ageren i forhold til sløjfningen af vores gamle olietank. Det gælder både den administrative og den praktiske del af arbejdet.

Lonny, Kolding

Yderst venlig, hurtig og kompetent behandling.