anbefaling fra:

Nanna, Slagelse

Opgravning af min olietank foregik hurtigt, effektivt og uproblematisk. Tanken blev også afmeldt til kommunen af Fensmark. Rigtig god service fra indhentning af tilbud til opgaven var udført. Kan kun anbefales.

Andre har udtalt:

Ralf, Brøndby

Tak for godt, hurtigt og veludført arbejde. Det har været en helt igennem positiv oplevelse, at benytte jer.

Rune, Langå

Vi er meget tilfredse og tak for hurtig afhentning af tanken. Jeg har brugt jer mange gange i mit daglige virke som ejendomsmægler. Refererer altid til jer, når kunder skal ha’ lokaliseret/opgravet olietanke.

Helle, Aarup

Vi brugte Fensmark til at sløjfe vores olietank i forbindelse med etablering af varmepumpe. De tog hånd om hele processen og gjorde et rigtig godt stykke arbejde inklusiv oprydning. Alt var pænt og ryddeligt, da de havde tømt og sløjfet tanken.

Henning, Præstø

Det har været en meget professionel udførelse af, at finde tanken, at får gravet ned til undersøgelse, til at tømme for olie, at skylle med vand og suge slam op. Alt blev gjort hurtigt og under hensyntagen til oliespild. Retablering af fliser var helt på plads, derfor kan jeg kun give min anbefaling til andre,…

Jørgen, Charlottenlund

Vi var meget glad og tilfreds for jeres arbejde og vil meget gerne anbefale jer til andre.

Sefko, Nyborg

10 ud af 10 stjerner 👍🏼 Jeg kontaktede Fensmark tilbage i Januar måned for at grave en olietank op, i en ejendom som jeg næsten lige havde købt. Fensmarks graver kommer i februar og begyndte arbejdet, men hurtigt bliver der opdaget at der er en forurening 🙁Fensmark stopper arbejdet og tiden går. Igennem hele ventetiden…

Ejnar, Gilleleje

Arbejdet udført til ug, hurtig og pænt oprydning.

Janni, Køge

Vil helt klart anbefale Fensmark. Vi stod i en akut situation, og skulle bruge hjælp til en sløjfningsattest på nedgravet olietank ifm. boligsalg. På trods af stor travlhed hos Fensmark, fik de presset opgaven ind, så vi hurtigt kunne komme videre i processen, 1000 tak for det.

Erik, Næstved

Virkede fint. Fik opgaven udført til tide, og som aftalt!

Andreas, Holte

God og ordentlig håndtering af sagen. Anbefaler på det varmeste.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse