anbefaling fra:

Mette, Frederikssund

Vi kan på det varmeste anbefale Fensmark Miljø. Ringede fredag og efter behagelig samtale blev tilbuddet sendt samme dag. Tanken og vores tilgangsmulighed i haven blev besigtiget mandag. Tirsdag var tanken gravet op, hullet fyldt og stampet med stabilgrus samt tanken kørt væk. Der blev dækket af og ryddet pænt op. Faktura modtaget torsdag og melding om, at den er afmeldt hos kommunen blev sendt samme dag. Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet, som sammenlagt tog under en uge. Top professionelt og meget servicemindede og venlige ansatte hele vejen rundt.

Andre har udtalt:

Jens Peter, Vamdrup

Meget hurtig behandling af sagen.

Susanne, Stokkemarke

Jeg syntes I skal vide, at vi er meget glade for jeres meget store hjælp og forståelse for vores situation.

Henrik, Kruså

Vi kan til fulde anbefale Fensmark! Fra vi kontaktede firmaet omkring lokalisering af olietank og til den var gravet op, fjernet, området reetableret og ændringen fortaget på BBR gik der under 1 uge. Vi er fuld tilfredse med det udførte arbejde og den service de har ydet undervejs i processen.

Kim, Grevinge

Det er ikke hver dag man møder et så kompetent, effektivt og serviceminded firma. Opgaverne hos mig blev klaret langt hurtigere end forventet. Virkelig en ros til alle de medarbejdere jeg var i kontakt med, alle virkelig imødekommende og behagelige. En klar anbefaling herfra.

Per, Kalundborg

Fantastisk hurtig og professionel service både inden og under attestering af olietanken.

Mia, Viby 

Jeg vil gerne give de største roser til Fensmark og deres arbejde! Vi  stod i en yderst kritisk situation, hvor vi kunne risikere at miste vores hussalg, fordi vi manglede en sløjfningsattest. Vi havde en stram deadline, som vi informerede Fensmark om sent fredag eftermiddag. Mandag blev olietanken eftersøgt af en utrolig venlig og behjælpelig…

Ejner, Køge

Tak for pænt arbejde vi er meget tilfredse.

Peter, Bredsten

Vi har været særdeles tilfredse med jeres arbejde. Jeres medarbejdere har været effektive, informative og behagelige at omgås og at snakke med. Og så har de genetableret flisearealet meget fint. Det kunne vi ikke have gjort bedre selv.😊

Jens, Hvidovre

Meget tilfreds med arbejdet.

Aischa, Næstved

Et super hurtigt og godt arbejde. Man kan næsten ikke se de har været her. Kan varmt anbefales.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse