Kontrol af eksisterende villa jordtank.

Ønsker pris på kontrol af eksisterende villa jordtank som er tømt for olie og fyldt med sand for ca. 35 år siden. Men jeg mangler noget papir på det.

Venlig hilsen

Christian, Næstved

Andre har spurgt om:

Jeg søger et tilbud på opgravning af olietank.

Jeg søger et tilbud på opgravning og fjernelse af olietank. Venlig hilsen Jesper, Næstved

Opgravning af gammel olietank på 1000 liter.

Tilbud på opgravning af gammel olietank på 1000 liter. Venlig hilsen Lene, Skive

Pris for undersøgelse af forurening.

Hvad er prisen for en undersøgelse for forurening af en sløjfet, nedgravet olietank på private ejendom? Venlig hilsen Mark, København

Pris på godkendt sløjfning af en nedgravet tank.

Hej. Jeg ønsker en fast pris på godkendt sløjfning af en nedgravet tank. Venlig hilsen Malou, Skanderborg

Opgravning af olietank og miljøanalyse.

Jeg kunne dog godt tænke mig at vide hvad det koster at få den gravet op, lavet miljøanalyse for at finde ud af om der har været et læk, samt få den kørt væk og dokumenteret med sløjfningsattest. Altså være sikker på at der ikke opstår problemer med tanken i fremtiden. Venlig hilsen Lisa, Slagelse

Nedtagning af oliefyr i bryggers.

Nedtagning af oliefyr i bryggers, opgravning af tank i indkørslen. Venlig hilsen Randy, Rødby

Hvad koster en gensløjfningsattest?

Hej. Min mor er ved at sælge sit hus og får brug for en genløsningsattest. Kan I oplyse hvad det koster? og hvad det indebærer? Venlig hilsen Søsser, Søborg

Fritstående olietank ønskes fjernet.

Jeg har en fritstående olietank (tror 1.500 liter) i min garage, som jeg gerne vil have fjernet. Slangerne fra den er lukket og den er næsten tom. Jeg er usikker på hvad en sådan opgave vil koste inkl. bortskaffelse. Venlig hilsen Poul, Billund

Jeg har en nedgravet olietank jeg gerne vil have gravet op.

Hej. Jeg har en nedgravet olietank jeg gerne vil have gravet op og bortskaffet. Venlig hilsen Steen, Middelfart

Hvad vil det koste at få den gravet op?

Vi har en nedgravet olietank fra 1969, som blev sløjfet i 1989. Vi købte selv huset i 1992, og er først blevet opmærksomme på tanken for nylig. Jeg er ikke helt sikker på beliggenheden. Hvad vil det koste at få den gravet op? Venlig hilsen Henning, Horsens

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse